Τα 8 «θανάσιμα λάθη» που έκανε ο Βαγγέλης Ζαμπούνης και η «τρύπα» που βρήκαν οι εκτελεστές!

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024


Για την ελληνική επικαιρότητα που κάθε μέρα γεμίζει με νέες ειδήσεις η δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη σε λίγες μέρες θα «σβήσει».
Για τον κόσμο της νύχτας όμως και στην ΕΛΑΣ θα είναι μια συζήτηση που θα κρατήσει χρόνια . Την άκρη του νήματος στη νέα δολοφονία του ηγετικού μέλους της Greek Mafia, προσπαθούν να βρουν οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι ερευνούν τη δολοφονία του Βαγγέλη Ζαμπούνη με 97 σφαίρες τα ξημερώματα της Κυριακής (14/1).
Οι σοκαριστικές εικόνες έξω από το βενζινάδικο ιδιοκτησίας του θύματος στον Νέο Κόσμο και ο τρόπος που έδρασαν οι εκτελεστές του Ζαμπούνη, σύμφωνα με μαρτυρία ανώτερου στελέχους της ΕΛ.ΑΣ που έχει γνώση των στοιχείων και μίλησε στο edolio5, καταδεικνύουν ένα πολύ σημαντικό στοιχείο.

Οι πληρωμένοι δολοφόνοι ήταν άρτια εκπαιδευμένοι με πολεμικό τρόπο για να σκοτώνουν, ψύχραιμοι και με κινήσεις που δεν τους ενδιέφερε ενδεχόμενη αντίδραση από το θύμα, ούτε φυσικά αν έχει συνοδεία - φρουρά. Όλοι θα είχαν το ίδιο τέλος. Χωρίς αυτή την εκπαίδευση κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να αναλάβει συμβόλαιο θανάτου για τον Βαγγέλη Ζαμπούνη που όμως έκανε 5 θανάσιμα λάθη και οι δολοφόνοι του βρήκαν τρύπα για να δράσουν.

- Ήταν δίχως συνοδεία «οπλισμένων» που σε κάθε περίπτωση θα υπήρχαν δεύτερες σκέψεις στους εκτελεστές για την οργάνωση της δολοφονικής τους επίθεσης. Ακόμη και τραυματισμός σε έναν εξ αυτών να είχε συμβεί το DNA από το αίμα του θα ήταν κλειδί για αυτόν που έδωσε την εντολή της δολοφονίας.

- Η θωράκιση του αυτοκίνητου BMW δεν ήταν για «πάσα βολή» γεγονός που θα μπορούσε να είχε συμβεί αφού ο Ζαμπούνης είχε την οικονομική άνεση για ένα αυτοκίνητο στα μέτρα που έπρεπε σε σχέση με τους εχθρούς που είχε.

- Παρέμεινε 13 δευτερόλεπτα μέσα στο αυτοκίνητο, χωρίς αυτό να κινείτε, για άγνωστο λόγο, γεγονός που αυτοπαγιδεύτηκε και έγινε πλέον εύκολος στόχος.

- Το αυτοκίνητο το είχε σταθμευμένο ανάποδα της κυκλοφορίας γεγονός που ίσως να εξηγεί την παραμονή του σε αυτό αφού περίμενε να «αδειάσει» ο λουρίδα κυκλοφορίας για να μπορεί να φύγει.

- Δεν φορούσε καν αλεξίσφαιρο γιλέκο, βαρέας υποδοχής βλημάτων που θα αποτελούσε την ελάχιστη προστασία του.

- Η οργάνωση της δολοφονικής επίθεσης σε βάρος του πέρασε κάτω από τις κεραίες των πληροφοριοδοτών του, όπως είχε συμβεί σε άλλες απόπειρες σε βάρος του, γεγονός που φανερώνει πως η επιχείρηση που στήθηκε ήταν άρτια σχεδιασμένη από άκρως επαγγελματίες πολεμιστές - εκτελεστές, σε κύκλους των οποίων δεν έφθανε η πληροφόρηση που είχε.

- Ο Ζαμπούνης δεν αναζητούσε μόνο τους φυσικούς αυτουργούς
που σχεδίαζαν ή προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν στο παρελθόν αλλά τους ηθικούς αυτουργούς που μπορούσαν να χρηματοδοτήσουν μια τέτοια ενέργεια. Γνωρίζοντας ο ίδιος ότι αποτελεί το πιο ακριβό συμβόλαιο θανάτου είχε εντοπίσει 4 κύκλους τεράστιων οικονομικών συμφερόντων που θα μπορούσαν να γίνουν οι «νονοί» της ηθικής αυτουργίας δολοφονικής ενέργειας σε βάρος του.

- Είναι φανερό ότι στο περιβάλλον του Βαγγέλη Ζαμπούνη υπήρχαν διαρροές ως προς τις κινήσεις του και τα δρομολόγια που έκανε και είχε τεθεί στόχος παρακολούθησης ή οι πληροφορίες διοχετεύτηκαν από κρατικές αρχές που τον είχαν υπό 24ωρη παρακολούθηση.

Εντύπωση έχει προκαλέσει η φωτογραφία που δημοσιεύτηκε με ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο λίγα δευτερόλεπτα μετά την εκτέλεση του όπου τον δείχνει νεκρό πριν καν πάει ακόμα η αστυνομία.
Όπως προκύπτει από το βίντεο οι εκτελεστές έφυγαν μετά τις βολές που έριξαν και οι ίδιοι δεν τράβηξαν φωτογραφία. Ποιος την τράβηξε ; Σύμφωνα με ανακοίνωση όπου εξέδωσε η οικογένεια του η φωτογραφία αυτή που προσβάλει την μνήμη ενός νεκρού, ζητήθηκε να μην δημοσιεύεται στα ΜΜΕ γεγονός που θα σεβαστεί το edolio5 παρά το ότι την έχουν στην διάθεση μας. 

Πριν λίγες ώρες η διεύθυνση εσωτερικών υποθέσεων προχώρησε στην σύλληψη των 2 αστυνομικών που αποτελούσαν το πλήρωμα του πρώτου περιπολικού που έφθασε στο συμβάν για τη διαρροή του βίντεο που δείχνει τον Βαγγέλη Ζαμπούνη νεκρό, λίγο μετά την εκτέλεσή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων συνέλαβε δύο αστυνομικούς για την παραβίαση του υπηρεσιακού απορρήτου, καθώς φέρονται να διέρρευσαν βίντεο με τον Βαγγέλη Ζαμπούνη νεκρό στο κάθισμα του οδηγού, λίγο μετά τη μαφιόζικη εκτέλεσή του με πάνω από 90 σφαίρες.


Ο ένας από τους συλληφθέντες αστυνομικούς υποστήριξε πως τράβηξε το βίντεο για να συντάξει την αναφορά του και ο δεύτερος ότι το έστειλε σε έναν φίλο του, που το ανέβασε σε ομαδική συνομιλία αστυνομικών.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template