Λουκέτο στην «μάντρα» αυτοκινήτων του Πάνου Καμμένου 4 χρόνια μετά τα λαμπερά εγκαίνια!

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024

Μπορεί να γλίτωσε (προς το παρόν τουλάχιστον) το σφυρί για μέρος του «μεγάρου» της οικογένειας επί της λεωφόρου Συγγρού ο Πάνος Καμμένος, ωστόσο η έκθεση αυτοκινήτων που λειτουργούσε στο ισόγειο του κτιρίου, άλλαξε ταμπέλα. Που σημαίνει ότι μάλλον δεν πήγε και τόσο καλά η επιχείρηση «επαναλανσαρίσματος» του ονόματος «Καμμένος» στην αγορά αυτοκινήτου. Υπενθυμίζεται ότι τα λαμπερά εγκαίνια της έκθεσης αυτοκινήτων 

«Η. Καμμένος Α.Ε.», την οποία «έτρεχε» ο γιος του Πάνου Καμμένου, Ηλίας, είχαν γίνει στις 27 Ιανουαρίου 2020, δηλαδή πριν τέσσερα χρόνια, με την παρουσία πλήθους επωνύμων, από τους χώρους των τεσσάρων τροχών, της οικονομίας και της πολιτικής.

Η εταιρεία διατήρησε μάλιστα την επωνυμία «Η. Καμμένος Α.Ε.» με την οποία ο αείμνηστος Ηλίας Καμμένος, πατέρας του Πάνου, ξεκινώντας τη δεκαετία του '60 από μια μάντρα αυτοκινήτων στη Συγγρού έχτισε μια σημαντική επιχείρηση εμπορίας αυτοκινήτων που γνώρισε μέρες δόξας τις δεκαετίες του ’80 και του ’90. 

Στη συνέχεια βέβαια το ακίνητο γνώρισε… άλλες δόξες, φιλοξενώντας τα κεντρικά γραφεία των ΑΝΕΛ και άλλες δραστηριότητες. Το θέμα είναι ότι πλέον στο ισόγειο του κτιρίου δεν στεγάζεται η έκθεση αυτοκινήτων της «Η. Καμμένος Α.Ε.», αλλά μιας άλλης εταιρείας και συγκεκριμένα της «Ωμέγα Τσάπαλος Α.Ε.», που είναι επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων Peugeot, Citroën, DS Automobiles και Οpel. 



Η εν λόγω εταιρεία συστάθηκε τον Μάιο του 2023, ως κοινοπραξία των Ωμέγα Ελλάς Α.Ε. και Τσάπαλος Α.Ε., ενώ «κατέλαβε» το ισόγειο του «μεγάρου Καμμένου» από τον περασμένο Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι για τις 18 Ιανουαρίου 2024 είχε προγραμματιστεί ομάδα 9 πλειστηριασμών που αφορούσαν οριζόντιες ιδιοκτησίες του πρώτου ορόφου του κτιρίου επί της Λεωφ. Συγγρού 196, με τη συνολική τιμή εκκίνησης να φτάνει στα 1,234 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο, κατόπιν σχετικής προσφυγής του, κατά την έκθεση πλειστηριασμού, «τρίτου εμπράγματου οφειλέτη», Παναγιώτη Καμμένου κατά της doValue το Μονομελές Εφετείο Αθηνών αποφάσισε στις 11 Ιανουαρίου 2024 την αναστολή της διαδικασίας

Με βάση τη σχετική απόφαση που δημοσιεύθηκε στις 15 Ιανουαρίου 2024, το δικαστήριο έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων, διατάζοντας την αναστολή της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης έως την οριστική απόφαση επί της έφεσης που κατατέθηκε στη γραμματεία του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου (Πρωτοδικείο Αθηνών) στις 2 Ιανουαρίου 2024.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template