ΣΟΚ στα Τρίκαλα -Αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια, με ένα αλυσοπρίονο.

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Σε κομμάτια επιχείρησε να τεμαχίσει τον δολοφονημένο-αποκεφαλισμένο πατέρα του ο 46χρονος στα Τρίκαλα!

Μετά την κλήση του 46χρονου πατροκτόνου, αστυνομικοί που έσπευσαν στην βιοτεχνία, που υποδείχθηκε από τον δολοφόνο ως ο τόπος του εγκλήματος, ήρθαν αντιμέτωποι με το αποκρουστικό θέαμα.

Είδαν τον 76χρονο πατέρα του να κείτεται αποκεφαλισμένος στο έδαφος, με το κεφάλι να βρίσκεται δίπλα από την σορό, ενώ ο δράστης είχε κόψει και τα χέρια του πατέρα του.

Πιθανότατα αυτή να ήταν μια προσπάθεια να τεμαχίσει τον πατέρα του και να ξεφορτωθεί το πτώμα – ανεπιτυχώς όμως, αφού όταν είδε πως δεν τα κατάφερνε ειδοποίησε τις Αρχές ομολογώντας τον φόνο.

Σημειώνεται ότι ο 46χρονος είχε αυτοτραυματιστεί και ο ίδιος με το αλυσοπρίονο, με αποτέλεσμα να τον μεταφέρουν, στη συνέχεια, στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

Ο δράστης, ο οποίος επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι έσφαξε τον πατέρα του, αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους, κάτι που επιβεβαιώνεται και από τα στοιχεία που έδειξαν ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς και από το γεγονός πως το 76χρονο θύμα έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.

Στο σημείο της τραγωδίας βρίσκονται άνδρες της αστυνομίας και διενεργείται έρευνα.

Το φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν ο 46χρονος δράστης ομολόγησε τη στυγνή δολοφονία του 76χρονου πατέρα του. Στο τηλεφώνημα που έκανε στην αστυνομία, ανέφερε πως έβαψε τα χέρια του με αίμα, επειδή αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.

Όπως ανέφερε σκότωσε τον άτυχο άντρα πριν από 48 ώρες, μέσα στη βιοτεχνία που διατηρούσαν. Δεν είπε τότε το παραμικρό σε κανέναν. Αποκεφάλισε τον πατέρα του και στη συνέχεια του έκοψε τα χέρια, με ένα αλυσοπρίονο.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ο δράστης τους είχε πει την αλήθεια.

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα. Ελάτε να με πάρετε. Σκότωσα τον πατέρα μου». Αυτά φέρεται να ήταν τα πρώτα λόγια του 46χρονου πατροκτόνου των Τρικάλων στο τηλεφώνημα που έκανε στη Άμεση Δράση, σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.

Ο δράστης επικαλείται ψυχολογικά προβλήματα και είπε στις Αρχές ότι έσφαξε τον πατέρα του αφού πρώτα τσακώθηκαν μεταξύ τους. Φάνηκε άλλωστε από τα στοιχεία ότι είχε προηγηθεί πάλη, καθώς ο 76χρονος έφερε και θλαστικό τραύμα στον αυχένα από αμβλύ αντικείμενο.
Ο καθ’ ομολογία δράστης που βλέπετε παραπάνω ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο. Αστυνομικοί έσπευσαν στη βιοτεχνία και πέρασαν χειροπέδες στον 46χρονο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template