ΘΡΙΛΕΡ-Σε ψυγείο κρατούσαν το νεκρό βρέφος η ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα»

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024


Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το νεκρό βρέφος που εντοπίστηκε τελικά από την Αστυνομία σε γραφεία ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος μέσα σε ψυγείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της ΜΚΟ «Γιατροί Χωρίς Σύνορα» ισχυρίστηκαν στην Αστυνομία ότι θα ενημέρωναν αύριο το πρωί τις Αρχές για το συμβάν.

Πώς βρέθηκε

Όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι όταν υδραυλικός συνεργείου απόφραξης έκανε εργασίες στην αποχέτευση του κτιρίου επί της οδού Σόλωνος.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών εντόπισε το νεκρό βρέφος μέσα σωλήνα αποχέτευσης και ενημέρωσε τους υπευθύνους της ΜΚΟ και το νεκρό βρέφος το πήραν οι γιατροί της δομής.

Επιστρέφοντας το απόγευμα στα γραφεία της εταιρείας που εργάζεται ο υπάλληλος ανέφερε στο αφεντικό του τι είχε συμβεί και τον συμβούλευσε να το αναφέρει στην Αστυνομία.
Η καταγγελία στην ΕΛ.ΑΣ.

Περίπου στις 18:30 το απόγευμα ο υπάλληλος της εταιρείας αποφράξεων πήγε στο αστυνομικό τμήμα των Εξαρχείων και ενημέρωσε για το μακάβριο εύρημα του τους αστυνομικούς, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε και φωτογραφίες που επιβεβαίωναν τα λεγόμενά του.

Άμεσα σήμανε συναγερμός και αστυνομικές δυνάμεις πήγαν στο συγκεκριμένο κτίριο το οποίο ήταν κλειστό. Τελικά μετά από ώρα η Αστυνομία κατάφερε να μπει στο κτίριο και στα γραφεία των «Γιατρών Χωρίς Σύνορα».

Το κρατούσαν σε ψυγείο

Εκεί διαπιστώθηκε ότι το νεκρό βρέφος με τον ομφάλιο λώρο ήταν τοποθετημένο σε χώρο ψυγείου.


Οι υπεύθυνοι της ΜΚΟ, ισχυρίστηκαν στους αστυνομικούς ότι θα πήγαιναν αύριο το νεκρό βρέφος στην ιατροδικαστική υπηρεσία και θα δήλωναν το περιστατικό στις Αρχές.

Αυτό που ισχυρίζονται ως ενδεχόμενο για το πώς βρέθηκε το βρέφος μέσα σε σωλήνα αποχέτευσης, είναι ότι μάλλον κάποια από τις πολλές εγκύους γυναίκες που πηγαίνουν στη δομή για εξέταση να γέννησε κρυφά στην τουαλέτα και στη συνέχεια να αποχώρησε χωρίς να πει κάτι.

Την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αθηνών και λαμβάνονται καταθέσεις από εργαζόμενους στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα.
Ερυθρός Σταυρός

Για την υπόθεση εξέδωσε ανακοίνωση ο «Ερυθρός Σταυρός» επειδή αρχικά ορισμένα μέσα ανέφεραν ότι στο συγκεκριμένο κτίριο στεγάζονται δικές του υπηρεσίες κάτι που δεν ισχύει.

Στην ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Σας γνωρίζουμε ότι η πληροφορία που κυκλοφόρησε τις τελευταίες ώρες σε ΜΜΕ, αναφορικά με την εύρεση σορού εμβρύου σε αποχέτευση κτηρίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) επί της οδού Σόλωνος, είναι ολότελα αναληθής, καθώς το συγκεκριμένο κτήριο ουδεμία σχέση έχει με τον Ε.Ε.Σ. Παρακαλούμε για τη σχετική διόρθωση από τα ΜΜΕ που προχώρησαν στην αναδημοσίευση του εν λόγω δημοσιεύματος».
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template