Η επιστροφή του Νταβαρίνου στην Δίωξη Εκβιαστών! Συνελήφθη ο αδερφός του πιστολέρο στο γκάζι που καταζητούταν με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Interpol.

Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2024


Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο αδελφός του πιστολέρο στο Γκάζι, Γκιώνι Ιντρίτζι, ο οποίος καταζητείτο με διεθνές ένταλμα σύλληψης της Ιντερπόλ.
Ο Γκιώνι Ιντρίτζι συνελήφθη το Σάββατο (3/2) στην οδό Λιοσίων 300 μετά από συντονισμένη επιχείρηση των διωκτικών Αρχών, κοντά σε μια επιχείρηση αυτοκινήτων και τη στιγμή που έπαιρνε καφέ.
Το ένταλμα, βάσει του οποίου συνελήφθη εκδόθηκε από την Αλβανία, καθώς ο δράστης είχε παραβιάσει τους όρους αποφυλάκισής του και ενώ είχε την υποχρέωση να παρουσιάζεται στο αλβανικό αστυνομικό τμήμα, αυτός την είχε κοπανήσει και ήταν στην Ελλάδα.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι περνούσε “ζωή και κότα” και κυκλοφορούσε όλο αυτό το διάστημα, χωρίς προφυλάξεις, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του edolio5 συνεργαζόταν με 2 αστυνομικούς που του παρείχαν τις «κινήσεις» της ΕΛΑΣ σε βάρος του.




Γκιώνι Ιντρίτζι

Ο Αλβανός είχε καταδικαστεί για ένοπλες ληστείες.

Τον αδελφό του Μπάρδι Ιντρίτζι, αναζητά ακόμα η αστυνομία για τους εν ψυχρώ πυροβολισμούς σε βάρος τριών Κρητικών στο Γκάζι.



Ποιος είναι ο «πιστολέρο» που καταζητείται

Ο πιστολέρο ηλικίας 35-37 ετών, στο παρελθόν φέρεται να είχε απελαθεί δύο φορές από την Ελλάδα. Το 2012 ήταν ο βασικός ύποπτος για ένοπλη ληστεία στον Αυλώνα. Τα αλβανικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για αδίστακτο κακοποιό.




Το χρονικό

Ήταν 7 το πρωί του Σαββάτου στις 16 Δεκεμβρίου όταν ένα μαύρο τζιπ, χωρίς πινακίδες, σταμάτησε έξω από το νυχτερινό κέντρο «Club Escape» στο Γκάζι και άγνωστοι άνοιξαν πυρ πριν το όχημα απομακρυνθεί με μεγάλη ταχύτητα.

Tο περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Ιάκχου και τρία άτομα τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Η πρώτη εικόνα δείχνει πως είχαν στήσει καρτέρι στα τρία θύματα, καθώς με το που βγήκαν από το κλαμπ, πέρασε το τζιπ και έπεσαν οι πυροβολισμοί. Σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκαν τουλάχιστον επτά πυροβολισμοί που πέτυχαν τα θύματα σχεδόν εξ’ επαφής, με τους δράστες να θέλουν να στείλουν ένα «μήνυμα» στον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου.



Tα θύματα, ηλικίας 33, 28 και 24 ετών, είχαν έρθει από την Κρήτη για ένα μπάτσελορ πάρτι.

Να σημειώσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες στο edolio5 στην δίωξη εκβιαστών μετά την επιστροφή από την δυσμενή μετάθεση, άνευ αιτίας, που είχε πάρει ο προϊστάμενος της υπηρεσίας Νίκος Νταβαρίνος, επί θητείας του Τάκη Θεοδωρικάκου και είχε καυτηριάσει με αναλυτικό ρεπορτάζ το edolio5 έχει αναπτυχθεί ξανά το δίκτυο πληροφοριών που ήταν ξεδοντιασμένο.

 Είχε δημιουργήσει μεγάλη εντύπωση το γεγονός όταν απομακρύνθηκε σε μια νύχτα ο έμπειρος αξιωματικός με προσωπική εντολή Θεοδωρικάκου, ο οποίος γνωρίζει την ανθρωπογεωγραφία του οργανωμένου εγκλήματος απέξω και ανακατωτά με διευθύνσεις ονόματα και τηλέφωνα αφού έχει χειριστεί εκατοντάδες «βαριές» δικογραφίες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template