ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ Τα ζώδια τον μήνα ΑΠΡΙΛΙΟ 2024

Δευτέρα 1 Απριλίου 2024


Η Άνοιξη μπήκε για τα καλά. Τι θα μας φέρει ο 4ος μήνας, ΑΠΡΙΛΙΟΣ του 2024 στην την Καριέρα, τα Οικονομικά μας , τα Αισθηματικά μας αλλά και την Υγεία μας θα τα διαβάσετε εδώ. ....

Κριός

Έχεις πολλά να αντιμετωπίσεις αυτό το μήνα γι’ αυτό οπλίσου με υπομονή. Όλα αυτά ωστόσο, θα σου δώσουν την ευκαιρία να αναγεννηθείς σαν το φοίνικα! Αυτό δε θα είναι τόσο εύκολο, αλλά ποιος άλλος μπορεί να το κάνει αυτό εκτός από τον πολεμιστή του ζωδιακού κύκλου. Ο Ερμής ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από την 1η του μήνα και δε θα κουνηθεί μέχρι τις 24. Αυτό θα χρειαστεί προσοχή, καθώς θα δημιουργήσει προβλήματα με την επικοινωνία και καθημερινότητα σου. Θα νιώσεις την επιθυμία να προκαλέσεις φασαρία, αλλά είναι σημαντικό να επαναπροσδιορίσεις τα προβλήματα και τις πιθανές δικές σου ευθύνες. Στις 8 μια έκλειψη Ηλίου στο ζώδιο σου, σηματοδοτεί μεγάλες αλλαγές στη ζωή σου για το επόμενο έτος. Αυτή η έκλειψη θα είναι βαριά ενεργειακά, γι’ αυτό είναι καιρός να προβληματιστείς, να αφεθείς, να επιβραδύνεις και να ξεκουραστείς. Στη συνέχεια προετοιμάσου για μια εποχή απροσδόκητων αλλαγών και ευκαιριών που δεν πρέπει να πάνε χαμένες. Η Αφροδίτη μετακομίζει επίσης στο ζώδιο σου στις 5, οπότε είναι φυσικό και δίκαιο να πούμε ότι η επόμενη σεζόν θα είναι γεμάτη δράση για την ερωτική, αλλά και οικονομική σου κατάσταση.

Ταύρος

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Απριλίου θα νιώθεις μια έλξη από το να διαβάζεις ανάμεσα στις γραμμές και να κατανοήσεις τα ανείπωτα λόγια. Έχεις μια ερευνητική διάθεση κι αυτό χρειάζεται και την αντίστοιχη προσοχή. Μερικές φορές αξίζει να εμπιστευτείς τη διαίσθηση σου και να την ακολουθήσεις, αντί να ψιλοκοσκινίζεις και την παραμικρή αλληλεπίδραση. Στις 19 ξεκινά η δική σου περίοδος, με τον Ήλιο να μετακομίζει στο δικό σου ζώδιο. Έτσι μπορεί να αντιμετωπίσεις κάποιες άβολες προσαρμογές στον τομέα της εργασίας σου. Αν και αυτό μπορεί να το βιώσεις λίγο απογοητευτικά, να είσαι βέβαιη ότι θα φέρει ανάπτυξη. Αντιμετώπισε τις αλλαγές κατά μέτωπο και κάνε αλλαγές όπου κρίνεις ότι χρειάζεται. Προς το τέλος του μήνα θα κοιτάξεις πιο βαθιά τις σχέσεις σου. Κάτι νιώθεις ότι δε λειτουργεί και είσαι έτοιμη να το αφήσεις πίσω σου. Γύρισε την αγάπη προς τον εαυτό σου και αυτό θα σε κάνει να νιώσεις καλύτερα. Κοίταξε τις ανθοφορίες της άνοιξης και άφησε τον εαυτό σου να αναλογιστεί και να απολαύσει την προσωπική άνθιση της ψυχής σου.

Δίδυμοι

Οι παρεξηγήσεις είναι πολλές αυτό το μήνα και θα αντιμετωπίσεις αυτό το γνωστό συναισθηματικό hangover. Σκέψου που μπορεί να κρύβονται οι δικές σου ευθύνες και τι ρόλο έπαιξαν σε αυτές τις λανθασμένες επικοινωνίες που σε έφερα σ’ αυτή τη θέση. Εστίασε σ’ αυτό και λάβε υπόψη τα συναισθήματα των άλλων, πριν προχωρήσεις προς την επίλυση ή τη λήψη σκληρών αποφάσεων. Ο Απρίλιος ωστόσο θα είναι ένας καλός μήνας για να επιλύσεις τυχόν εσωτερικά εμπόδια για τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Υπάρχει λόγος που δεν προχωράς και δεν προωθείς τα σχέδια σου; Μήπως φοβάσαι την αποτυχία; Βάλε ως προτεραιότητα να αναλογιστείς τις φιλοδοξίες σου και το τι σε κρατά πίσω. Μόλις αποκτήσεις αυτή τη σαφήνεια θα καταφέρεις να προχωρήσεις μπροστά. Επίσης είναι εξίσου σοφό να επισκέπτεσαι συχνά το παρελθόν σου ώστε να καταλάβεις προς τα που και πως θέλεις να φτάσεις. Αυτό το ταξίδι μπορεί λίγο να πονάει, αλλά θα φωτίσει την πορεία σου προς τα εμπρός. Ως κοινωνικό ζώδιο, μπορεί να δυσκολευτείς να πεις όχι σε ευκαιρίες δικτύωσης, αλλά θα νιώσεις ένα βάρος να φεύγει, μόλις ξεκαθαρίσεις τις προτεραιότητες και τα όρια σου.

Καρκίνος

Αυτός είναι ένας καλός μήνας για να σκεφτείς την καριέρα σου. Με τον ανάδρομο Ερμή από την 1η του μήνα να ανακινεί τα πράγματα στον ηλιακό 10ο οίκο σου, αυτόν της καριέρας και της δημόσιας εικόνας σου θα πρέπει να σκεφτείς πως θέλεις να σε αντιλαμβάνονται οι άλλοι ή ποιες εργασίες θέλεις και συμφωνείς να κάνεις. Προετοιμάσου για μια αλλαγή ή πρόοδο στην καριέρα σου κατά τη διάρκεια της Ηλιακής έκλειψης στις 8. Είναι καθαρά στο χέρι σου να αποφασίσεις εάν αυτή η αλλαγή θα είναι θετική ή αρνητική. Όλος αυτός ο προβληματισμός να είσαι σίγουρη ότι αξίζει τον κόπο, επιτρέποντας σου να απολαύσεις τους καρπούς της διανοητικής σου εργασίας. Μείνε ήρεμη και πιστή στον εαυτό σου. Τώρα είναι η ώρα να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου και να δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου σε δύσκολες στιγμές. Προς το τέλος του μήνα θα νιώσεις μια ανησυχία και μια επιθυμία να ξεφύγεις από τους κανόνες και την επιθυμία να βιώσεις νέα πράγματα. Αυτό μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα στην αρχή, αλλά αγκάλιασε την ευκαιρία να κάνεις τα πράγματα διαφορετικά. Ίσως ανακαλύψεις κάτι υπέροχο.

Λέων

Αυτός ο μήνας θα είναι ένα πραγματικό ταξίδι αυτό-ανακάλυψης. Έχεις βασιστεί στη πάντα αισιόδοξη διάθεση σου για να συνεχίζεις να μετακινείς βουνά, αλλά η ενέργεια σου έχει αρχίσει να εξαντλείται, γι’ αυτό και θα πρέπει να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου για ευχάριστες στιγμές και ξεκούραση. Στηρίξου σ’ αυτή την επιθυμία σου να προχωρήσεις βαθιά μέσα σου, κάτι που μπορεί να είναι δύσκολο και απογοητευτικό στην αρχή, αλλά τόσο ευεργετικό μακροπρόθεσμα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 8 θα το αυξήσει αυτό, ανακαλύπτοντας μερικές πληγές που δεν έχουν ακόμη επουλωθεί πλήρως. Μπορεί να λες στον εαυτό σου ότι αυτά τα ζητήματα έχουν ήδη αντιμετωπιστεί και επιλυθεί, αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Υπάρχει λίγη δουλίτσα που πρέπει να κάνεις ακόμα με τον εαυτό σου. Μπορεί ωστόσο να θέλεις να αναλάβεις δράση, αλλά η οπισθοδρόμηση του Ερμή θα σε αναγκάσει να επιβραδύνεις και να σκεφτείς το πως προσεγγίζεις τις φιλοδοξίες σου. Άφησε το μυαλό σου να είναι ευέλικτο και καλωσόρισε νέους τρόπους σκέψης που μπορεί να μην έχεις συνηθίσει.

Παρθένος

Έχεις πολλά στο μυαλό σου αυτό το μήνα και δε νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις γι’ αυτά. Με τον κυβερνόντα πλανήτη σου τον Ερμή ανάδρομο, προτιμάς να μένεις σιωπηλή παρά να κάνεις λάθη. Νιώθεις τη μεταμορφωτική ενέργεια γύρω σου να σε επαναφέρει προς την κατεύθυνση στην οποία υποτίθεται ότι βρίσκεσαι. Ωστόσο είσαι Παρθένος και δεν υπάρχει τίποτα που οι αναθεωρημένες ρουτίνες και οι πιο ανθυγιεινές συνήθειες δεν μπορούν να διορθωθούν. Απλώς σηκώνεις τα μανίκια και προετοιμάζεσαι για σκληρή δουλειά. Ωστόσο θα υπάρξουν στιγμές που θα πρέπει να σκάψεις βαθύτερα για να φτάσεις στη ρίζα του προβλήματος. Η έκλειψη στις 8, θα δείξει το πως τείνεις να κρατάς τα χαρτιά σου κοντά στο στήθος σου όταν πρόκειται για τα κίνητρα, τα πάθη και τον ενθουσιασμό σου, καθώς αν ενθουσιαζόσουν πολύ, τότε κάτι θα πήγαινε στραβά. Επέτρεψε στον εαυτό σου να πιστέψει ότι μπορούν να συμβούν καλά πράγματα. Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου, θα σε κάνει να νιώσεις μια ώθηση να πιστέψεις περισσότερο στον εαυτό σου. Χρησιμοποίησε το μήνα για ενδυνάμωση, βελτίωση της ρουτίνας για να νιώσεις τον καλύτερο, δυνατό εαυτό σου. Το να βλέπεις μια νέα προοπτική μπορεί να είναι άβολο, αλλά θα αποδειχτεί ένα εξαιρετικό ταξίδι.

Ζυγός

Αυτό το μήνα στις σχέσεις σου μπορεί να αποκαλυφθούν αλήθειες που μπορεί να είναι δύσκολο να αντιμετωπίσεις. Ωστόσο δε χρειάζεται να γίνεις μπουλντόζα και να κατεδαφίσεις τα πάντα. Αντίθετα άφησε τα πράγματα να ρυθμιστούν στο χρόνο τους. Ο ανάδρομος Ερμής από την 1η κιόλας του μήνα, σημαίνει ότι οι παρεξηγήσεις είναι στο υψηλότερο σημείο και ενώ προσπαθείς να διατηρήσεις την ηρεμία, η υπομονή σου εξαντλείται. Διατήρησε ανοιχτό το μυαλό σου και κάνε ότι καλύτερο μπορείς για να ξεκαθαρίσεις οποιαδήποτε σύγχυση. Απέφυγε τις βιαστικές αποφάσεις και αφιέρωσε χρόνο για να σκεφτείς τα πράγματα και να συζητήσεις με το άτομο που βρίσκεται στην καρδιά των θεμάτων, για να δεις πως μπορείς να προχωρήσεις. Σκέψου τι συμβαίνει μέσα σου και βάλε τις προτεραιότητες σου. Όσο αναζητάς συνδέσεις και προσεγγίζεις τρέχοντα ή πιθανά ερωτικά ενδιαφέροντα, να είσαι προσεκτική σχετικά με τη συνεξάρτηση και βεβαιώσου ότι δημιουργείς τη δική σου αυτονομία. Εν το μεταξύ εάν χρειάζεσαι μια ερωτική έμπνευση αρκέσου στα ραντεβού και το φλερτ.

Σκορπιός

Συνήθως η φύση σου σε θέλει ψύχραιμη, ήρεμη και συγκεντρωμένη. Ωστόσο αυτό το μήνα θα είναι λίγο δύσκολο για σένα να ακολουθήσεις αυτή τη σοφή φύση σου. Είσαι αναστατωμένη και επιρρεπής σε ατυχήματα. Ο καλύτερος τρόπος να το αντιμετωπίσεις όλο αυτό είναι να επιβραδύνεις. Προς τα μέσα του μήνα θα επικεντρωθείς στις σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Είτε ρομαντική, είτε πλατωνική, θα παρατηρήσεις ότι μπορεί να υπάρξει αποσύνδεση ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς και σε ενδιαφέρουν. Το μυαλό σου αποσπάτε από κάποια θέματα στο σπίτι, την οικογένεια ή κάποια προσωπική συναισθηματική απογοήτευση. Εάν δυσκολευτείς να τα αντιμετωπίσεις αυτά, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια. Κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου στις 23 στο δικό σου ζώδιο, θα σε βοηθήσει να συνδεθείς με τον αυθεντικό σου εαυτό φυσικά και ευκολότερα.

Τοξότης

Απελευθέρωσε τα πάθη σου αυτό το μήνα. Ο ανάδρομος Ερμής από την 1η του μήνα διέρχεται στον 5ο ηλιακό σου οίκο, αυτόν της δημιουργικότητας και του παιδικού σου πνεύματος, οπότε αν έχεις παραμελήσει την αίσθηση του παιχνιδιού λόγο των συνθηκών, ήρθε η ώρα να επανασυνδεθείς με το εσωτερικό σου παιδί. Αγκάλιασε την ώθηση της χαράς που θα νιώσεις κατά τη διάρκεια της Ηλιακής έκλειψης στις 8 και μοιράσου το πνεύμα και τη διάθεση σου με τους αγαπημένους σου, ιδιαίτερα με τον ερωτικό σύντροφο σου. Ο συμβιβασμός και η συνεργασία ωστόσο θα είναι το κλειδί για καλύτερα αποτελέσματα στα εργασιακά και θέματα καριέρας. Η Πανσέληνος προς τα τέλη του μήνα θα φέρει στην προσοχή σου καταστάσεις που έχουν βρεθεί κάτω από τη μύτη σου. Μην ανησυχήσεις! Συντονίσου ξανά με τις ρουτίνες και τις τελετουργίες που σε κρατούν σταθερή και να θυμάσαι τον τελικό στόχο σου. Όλα θα αξίζουν τον κόπο όταν αποκτήσεις αυτό που πραγματικά επιθυμείς.

Αιγόκερως

Με το ξεκίνημα του μήνα μπορεί να νιώσεις τη ζωή στο σπίτι λίγο χαοτική. Σπάσιμο γυάλινων σκευών, προβλήματα υδραυλικών, ενοχλητικοί συγκάτοικοι, όλα μπορούν να συμβούν. Τα περισσότερα απ’ αυτά προέρχονται από την αδεξιότητα και την κακή επικοινωνία λόγο του ανάδρομου Ερμή από την 1η του μήνα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 8, θα σε ωθήσει στην ανάγκη να σκάψεις πιο βαθιά μέσα σου συναισθηματικά. Ανακάλυψε τι σε τρώει πραγματικά μέσα σου και θα παρατηρήσεις ότι όλα τα άλλα πράγματα αρχίζουν να εξομαλύνονται. Επιπλέον θα είσαι καλύτερα εξοπλισμένη για να αντιμετωπίσεις όλα τα σκαμπανεβάσματα που φέρνει ο μήνας. Καθώς φτάνει η εποχή του Ταύρου αρχίζεις να χαλαρώνεις. Η διασκέδαση είναι σημαντική, ειδικά όταν περιορίζεις το άγχος. Μια πινελιά αυθορμητισμού στο τέλος του μήνα, μπορεί να σου φέρει τύχη και ευκαιρίες. Εξέτασε το ενδεχόμενο να εξερευνήσεις τα πράγματα με την οικογένεια σου αυτό το μήνα σε γενικές γραμμές, για να βρεις χαρά και να ικανοποιήσεις το παιδί που κρύβεις μέσα σου.

Υδροχόος

Η κακή επικοινωνία θα είναι ένα μεγάλο θέμα για σένα το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, καθώς υπάρχει η τάση τα λόγια και οι πράξεις σου να παρερμηνεύονται. Η δύναμη σου διαβάζεται ως εκφοβιστική και οι γύρω σου προσβάλλονται χωρίς εσύ να θέλεις να το κάνεις. Προσπάθησε να επικοινωνείς με σαφήνεια, αλλά δώσε και στους άλλους την ευκαιρία να κάνουν το ίδιο. Αυτό το μήνα θα χρειαστεί να ακούς περισσότερο. Άσε την αμυντικότητα και άκου αυτό που προσπαθούν να σου πουν οι άλλοι. Να είσαι υπομονετική με τον εαυτό σου και τις εξελίξεις που έρχονται στα εργασιακά. Είναι προτιμότερο να επιβραδύνεις τις υποθέσεις και τους στόχους σου και να προσπαθήσεις να απαλλαγείς από διάφορες μικρές ή μεγάλες εκκρεμότητες. Η εποχή του Ταύρου είναι ιδανική για να δουλέψεις και να βελτιώσεις τις στενότερες σχέσεις σου. Αυτή μπορεί να μην είναι μια εύκολη διαδικασία, αλλά αξίζει τον κόπο.

Ιχθύες

Συνήθως είσαι πολύ καλή στο να ακολουθείς τη ροή. Γιατί λοιπόν κρατάς τόσο άκαμπτες ορισμένες ιδέες και πεποιθήσεις που έχεις πλέον ξεπεράσει ή σε έχουν κουράσει; Είναι καιρός να αποδεχτείς ότι οι άνθρωποι αλλάζουν όπως και εσύ άλλωστε. Αμφιβάλλεις το ότι είσαι έτοιμη για μεγάλα πράγματα, όμως θα πρέπει να ρισκάρεις και να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου. Ο μήνας αυτός, είναι κατάλληλος για να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι εξοπλισμένη και έτοιμη για τα πάντα. Μόλις επιτευχθεί αυτή η συνειδητοποίηση η ασφάλεια μπορεί να επανέλθει στην καθημερινότητα σου. Άφησε και επέτρεψε στον εαυτό σου να πιστέψει στις ικανότητες σου και θα συμβούν καλά πράγματα. Σημείωσε την 11η του μήνα και εμπιστεύσου τις ιδέες σου. Επικοινώνησε με τους άλλους για τις ιδέες σου και κάν’το με άνεση και πίστη. Η σύνδεση με ομοϊδεάτες θα κάνει αυτή τη διαδικασία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ευχάριστη.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template