Ο ΧΟΡΟΣ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ- Οι γιοί του Σατανά σε νέα ανθρωποθυσία 12 μαχητών Peshmerga

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015


Οι γιοί του Σατανά σε νέα ανθρωποθυσία 12 μαχητών Peshmerga..
Νέα ομαδική τελετουργική σατανιστική ανθρωποθυσία από τους σαλαφιστές σουνίτες στο Ιράκ.To Iσλαμικό Κράτος αποκεφάλισε 10 με 12 κούρδους μαχητές Peshmerga στη Μοσούλη στο Ιράκ.ήταν αιχμάλωτοι πολέμου.Όπως αναφέρει το dimpenews οι αιχμάλωτοι φέρουν πορτοκαλί φόρμες ενώ οι δήμιοι ισάριθμοι ντυμένοι στα μαύρα είναι κουκουλοφόροι και χρησιμοποιούν ουαχαμπίτικο τυπικό με μικρό μαχαίρι.



Share this article :

1 σχόλιο:

  1. FW: ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ "ΕΔΩ +ΤΩΡΑ"
    Η έπαρση της εξουσίας, το να κάνει ο καθένας ότι θέλει αποτελεί κάτι το ιδιαίτερα κακό, διότι είναι αδύνατον να ελεγχθούν τα μέσα στον κάθε άνθρωπο διεφθαρμένα ένστικτα. Αριστοτέλης (ελεύθερη απόδοση).
    Το να τιθασεύεις τα ένστικτα είναι θέμα παιδείας πολύ δύσκολο, διότι χρειάζεται πολιτική φιλοσοφία και δημοκρατικό μέτρο. Το καλύτερο μέτρο ως σήμερα περιέχεται στην Ιλιάδα και την Οδύσσεια, διότι η αρετή είναι στη διάνοια και συνακολουθεί η πράξη. Φθάνουμε έτσι στο συμπέρασμα ότι στις μέρες μας δεν έχουμε παιδεία. Εξηγείται ίσως έτσι γιατί η ανθρωπότητα ενώ έχει κάνει τεχνολογικά θαύματα, δεν έκανε ούτε ένα βήμα προς την θεία υπόσταση του ανθρώπου που παρέμεινε στην κτηνωδία της βαρβαρότητας.
    Εμάς τους σύγχρονους Έλληνες μας αδρανοποίησε πολιτικά και οικονομικά η εκφυλιστική καλοπέραση με το ψεύτικο δανεικό χρήμα, η ζωή δίχως πνευματικές αξίες και αρχές μακριά από την ελληνική παράδοση που χάσαμε ανεπίτρεπτα.
    Επιχειρούν τώρα οι δανειστές να μας πείσουν ότι σύμφωνα με την τοκογλυφία των αγορών που επέβαλαν διεθνώς ότι είμαστε υπερχρεωμένοι, για να μας πάρουν τα σπίτια και το βιός μας πριν η φούσκα από το ψεύτικο χρήμα ( είναι 9 φορές μεγαλύτερο του διεθνούς) σκάσει στα χέρια τους. Έχουν αγωνία οι παλιάνθρωποι.!
    FW: Να εκδιώξουμε εδώ και τώρα το Δ.Ν.Τ. αντί να «κάνουμε υπακοή στα μνημόνια των δανειστών», του διεθνούς ανεξάρτητου και ασύδοτου ιδιωτικού εικονικού κεφαλαίου (δεν ανήκει σε καμία χώρα+δεν πληρώνει φόρους). Διότι είναι μέρος της διεθνούς παραοικονομίας «φούσκα» την οποία διαχειρίζεται κυρίως η Fed και λίγες τράπεζες, που με την τοκογλυφία έφθασε να είναι ως και 9 φορές μεγαλύτερη του διακινούμενου πραγματικού παγκόσμιου κεφαλαίου.
    Για να πετύχει τους στόχους της " η μαφία των αγορών" εξαγοράζει πολιτικούς, εκβιάζει με οικονομικούς δολοφόνους και μεταβάλλει τους λαούς ακόμα και της ευρωζώνης σε χρεωκοπημένους όχλους, με στόχο να τους εξουσιάσει, να υπεξαιρέσει ή να εξαγοράσει, ανταλλάσοντας το εικονικό (πλαστό) χρήμα με εμπράγματες αξίες (τις περιουσίες μας).
    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΕΥΡΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΧΘΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΜΑΤΑΞΥ ΤΟΥΣ
    H Γερμανική Δημοκρατία π.χ. (ως μαριονέτα της fed) αυτοανακηρύχθηκε ιθύνων νους και επιβάλλει ως Προκρούστης το αυστηρό οικονομικό της πρότυπο και την ανύπαρκτη ευρωπαϊκή κοινωνική φιλοσοφία της. Λειτουργεί ως αυτόκλητος αρχηγός της Ε.Ε. χειραγωγεί την Ευρωπαϊκή Τράπεζα και περνά την οικονομικά χρυσή εποχή της συχνά εις βάρος των χωρών της ευρωζώνης και ιδιαίτερα της χώρας μας.

    Είναι εφικτή σήμερα και αναγκαία η οικονομική ενοποίηση της Ευρώπης; Όσοι διαφωνούν μπορούν να φύγουν.! (1 Νοεμβρίου 2013).
    Άλλως θα πρέπει να λειτουργήσουν αυτόνομα παραρτήματα της Ευρωπαϊκής Τράπεζας σε όλες τις χώρες της ευρωζώνης υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας. Η ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ για να επιβιώσει και ν’ αντιμετωπίσει την επερχόμενη διεθνή οικονομική κρίση.

    Είναι ενθαρρυντική και παρήγορη η ωριμότητα του ελληνικού λαού που εξέλεξε κυβέρνηση και απέτρεψε το διχασμό στις εκλογές της 20.9.2015. Η "δημοκρατία" είναι η μόνη ελπίδα της ανθρωπότητας.25 Σεπτεμβρίου 2015.
    https://www.facebook.com/video.php?v=797653893604247&pnref=story

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Να είστε κόσμιοι στα μηνύματά σας..Ας σεβαστούμε τον χώρο και τους σχολιαζοντες...

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template