Ο ΡΑΠΕΡ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-Πακτωλός εκατομμυρίων $ στα πόδια του Pitbull

Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015


Ο ΡΑΠΕΡ-ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ-Πακτωλός εκατομμυρίων $ στα πόδια του Pitbull.Ο κ. Worldwide. Ο κ. 305. O Pitbull.Τα παρατσούκλια του Κουβανοαμερικανού
καλλιτέχνη, που το πραγματικό του όνομα είναι
Armando Christian Pérez, εξιστορούν την απίθανη άνοδό του από τους δρόμους του Μαϊάμι στο παγκόσμιο καλλιτεχνικό στερέωμα.

Αν δεν ήταν μια νομική νίκη του το 2009, όπου ο ράπερ απελευθερώθηκε από τη σύμβασή του με την TVT Records μετά από μια μακρά διαμάχη, ο Perez θα μπορούσε να είχε χάσει την ευκαιρία να σχεδιάσει και να εκτελέσει ό, τι έχει αποδειχθεί ότι ήταν ένα εξαιρετικά στρατηγικό επιχειρηματικό σχέδιο.
«Ο στόχος μου ήταν η ελευθερία. Ελευθερώθηκα», είπε. «Όσα λεφτά και αν σου τάζουν, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από την ελευθερία σου».



Έξι χρόνια αργότερα, μετά από επιτυχημένα άλμπουμ και πολλές επιχειρηματικές συμφωνίες, ο Perez έχει συγκεντρώσει μια μεγάλη περιουσία. Ο πλούτος του εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια και ίσως περισσότερα. Παρά την κρίση στη μουσική βιομηχανία, την κατακόρυφη πτώση στις πωλήσεις cd και τη διαμάχη γύρω από τις υπηρεσίες streaming με τους καλλιτέχνες, ο Perez συνεχίζει να επεκτείνει την παγκόσμια επιρροή του.

Οι αριθμοί συγκλονίζουν: περίπου 21,4 εκατομμύρια οπαδοί στο Twitter, 4,8 εκατομμύρια στο Google Plus, 2,5 εκατομμύρια στο Instagram και 60 εκατομμύρια «Likes» στο Facebook.



Η οικοδόμηση ενός παγκόσμιου brand

Στην κορυφή του καταλόγου με τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στην κοινότητα Latino, σύμφωνα με το περιοδικό People En Espanol, ο Perez είναι αυτός που οδηγεί τις μεγάλες εταιρείες να τον αναζητούν για συνεργασίες. Αυτές περιλαμβάνουν ένα σύμφωνο με την Endemol North America για την ανάπτυξη projects για την ψηφιακή τηλεόραση. Με τις Jacavi Worldwide και Parlux. Ακόμα, με την Bad Boy Latino, μια λατινική δισκογραφική χιπ-χοπ που ξεκίνησε το 2005 με τον Sean Combs και μια πλειοψηφία μετοχών στην Voli Vodka και στο Miami Grill.

«Η μουσική βιομηχανία είναι 90% business και 10% ταλέντο. Είναι υπέροχο να φτιάχνεις μουσική και να μπορείς να τραγουδάς», είπε. «Αλλά αν δεν κατανοείς την επιχείρηση, τότε οι άνθρωποι γύρω σου θα έχουν την ευκαιρία να σε εκμεταλλευτούν και χωρίς να το καταλάβεις».



Ο Perez ακούει μέντορες και άλλους επιτυχημένους επιχειρηματίες, οι οποίοι μπορεί να είναι το κλειδί για την εκπληκτική του άνοδο, ιδίως μεταξύ της Λατινικής κοινότητας. Αναφέρει τους Warren Buffett και Carlo Slim, ως ανθρώπους που θαυμάζει και προφανώς ψάχνει πολύ πέρα από την βιομηχανία του θεάματος για το επιχειρηματικό δαιμόνιο.

Τον επόμενο μήνα, θα γίνει «ο νονός» για την Norwegian Cruise Line και θα βαφτίσει το νέο της πλοίο, το νορβηγικό Escape. Η συνέχεια περιλαμβάνει ένα μακρύ κατάλογο λοιπών συνεργασιών, για μάρκες όπως η Bud Light, η Kodak, η Playboy, η Wal-Mart και η Dr Pepper.
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template