ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Καθημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Χρήμα,Υγεία αλλά και τα Αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.....
ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η Σελήνη παραμένει σε μια φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, στοιχείο που μαρτυρά πως παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να τις δεις ως ευκαιρίες εδραίωσης της θέσης σου, ωστόσο θα πρέπει να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η Αφροδίτη περνά απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου..
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στις διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορείς να βρεις τις λύσεις που αναζητάς σε επαγγελματικό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι σήμερα έχεις να δώσεις λόγο για τις πράξεις σου σε κάποια μορφή εξουσίας. Επιπλέον, ακόμη δεν έχουν τακτοποιηθεί οικονομικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ


Η Σελήνη σήμερα παραμένει σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, ωστόσο σχηματίζει θετικές όψεις. Έτσι λοιπόν μπορείς να βρεις λύσεις στο οικείο περιβάλλον, είναι όμως προτιμότερο να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη. Επιπλέον, υπάρχουν καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια που απαιτούν από μέρους σου πολύ λεπτούς χειρισμούς.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ωφελείσαι περισσότερο σήμερα με τη συστολή και τη φειδώ στον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου, ενώ ταυτόχρονα ωφελείσαι ακολουθώντας την «πεπατημένη». Επίσης, πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος έχουν άμεση ανάγκη από τη δική σου στήριξη, ειδικά αν έχεις ηλικιωμένους και ταυτόχρονα, οι υποχρεώσεις δεν λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι περίοδος που μπορείς να «χτίσεις» πιο σταθερές βάσεις, ακόμη και σε οικονομικό επίπεδο, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές ευκαιρίες για σταθεροποίηση των υποθέσεών σου, ενώ παράλληλα βρίσκεις πρόσφορο έδαφος για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, χάρη στα πρόσωπα που σε περιτριγυρίζουν. Βέβαια, καλείσαι να κρατήσεις μια πιο συγκρατημένη στάση απέναντι στις επαφές και στις συναντήσεις που θα κάνεις, ενώ παίρνεις σημαντικές αποφάσεις.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη περνά στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια μπορούν να προχωρήσουν χάρη στους ανθρώπους που είναι δίπλα σου, αρκεί να μην σε απομακρύνουν από την ουσία των στόχων σου. Παράλληλα όμως πιέζεσαι από τις απαιτήσεις προσώπων κύρους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η κάλυψη των βασικών σου αναγκών βρίσκεται στο επίκεντρο της προσοχής σου σήμερα και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Ταυτόχρονα όμως δεν δείχνεις τόση ευελιξία, όσο απαιτούν οι συνθήκες να δείξεις κι αυτό δημιουργεί αρκετά προστριβές με το περιβάλλον σου, καθώς έχεις εστιάσει μόνο στα δικά σου θέλω.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου με την είσοδο της Αφροδίτης στο Ζυγό, ενώ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Σελήνη παραμένοντας στον τομέα των οικονομικών σου, ωθεί για ενασχόληση με θέματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα φέρνει και κινητικότητα μετά από ένα μεγάλο διάστημα που υπήρχε στενότητα.

ΛΕΩΝ


Η Σελήνη συνεχίζοντας την πορεία της στο δικό σου ζώδιο, σχηματίζει και βοηθητικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορείς να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις συμπαραστάτες, με σύμμαχο την ξεκάθαρη λογική. Παράλληλα, καλείσαι να εφαρμόσεις στην πράξη τις ιδέες σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το περιβάλλον σου είναι εκείνο που μπορεί να υποστηρίξει τις φιλοδοξίες σου και να δώσει ώθηση σε ό,τι σχεδιάζεις, παρότι εμπιστεύεσαι τυφλά την διαίσθησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε αφήνει με μια μελαγχολική διάθεση, καθώς νιώθεις την ανάγκη να απομονωθείς από την πολυκοσμία και μοιάζεις να αποφεύγεις τις άσκοπες επαφές. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο από μέρους σου να βρεις χρόνο μέσα στο πρόγραμμά σου και να τον αφιερώσεις στον εαυτό σου και τις ανάγκες του.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους άλλους, ενώ στα προσωπικά σου έχεις μια επιφυλακτικότητα, προσπαθώντας να δεις το πού θα πάει μια σημαντική υπόθεσή σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις. Εκείνο που πρέπει να προσέξεις όμως είναι το θολό τοπίο στις οφειλές σου.

ΖΥΓΟΣ


Επικεντρώνεσαι σήμερα με περισσότερη επιμονή στους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα προσπαθείς να φανείς συνεπής με τις όποιες υποχρεώσεις έχεις αναλάβει. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη περνά από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Μπορείς λοιπόν σήμερα να στηριχτείς σε αυτές, προκειμένου να βρεις διεξόδους σε θέματα που σε απασχολούν.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη περνά στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα ενδεχομένως να έχεις σημαντικές ευκαιρίες για επικοινωνία με πρόσωπα κύρους, εργοδότες ή γενικότερα ανθρώπους που έχουν ρόλο στη δουλειά σου, καλείσαι όμως να κινηθείς εντός πλαισίου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χάρη στις δυνατές συνεργασίες που έχεις κάνει, μπορείς να προχωρήσεις αρκετά βήματα μπροστά, ωστόσο η παρουσία του Άρη στο ζώδιό σου, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις βιαστικές αποφάσεις που παίρνεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα είναι λίγο πιεστική για σένα καθώς επιδιώκεις να έχεις τον τελευταίο λόγο πάνω σε οποιαδήποτε εξέλιξη, αυτό όμως απαιτεί από μέρους σου και τις ανάλογες στρατηγικές, ενώ παράλληλα δυσκολεύεσαι αρκετά να δεις τις καταστάσεις κι από την πλευρά των άλλων. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως περνάς σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βλέπεις τις υποχρεώσεις τις καθημερινότητας ως προκλήσεις και όχι ως αγγαρεία, στοιχείο που μπορεί να αναδειχτεί ουσιαστικό για τις σχέσεις σου στο επαγγελματικό περιβάλλον, αλλά και να ενισχύσει το πορτοφόλι, ενώ ταυτόχρονα η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου, σχηματίζει βοηθητικές όψεις, γεγονός που σε βοηθά να επικοινωνήσεις σκέψεις σου στους άλλους, ταυτόχρονα όμως είναι αυξημένες οι δικές τους απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχει κάποια απόσταση ανάμεσα σε σένα και στους γύρω σου, φυσική ή συναισθηματική.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σελήνη και Ουρανός δημιουργούν βοηθητική όψη που ισχυροποιεί τη θέση σου και δίνει ώθηση στα δημιουργικά σου σχέδια, αρκεί να πρόκειται για ρεαλιστικές επιδιώξεις, παρότι οι οφειλές σου είναι αρκετά μπερδεμένες.

ΙΧΘΥΣ

Η σημερινή ημέρα φέρνει για σένα μια πιο εύκολη καθημερινότητα από την άποψη των υποχρεώσεων που καλείσαι να διευθετήσεις, έστω κι αν υπάρχουν υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, οι οποίες επιζητούν εδώ και τώρα την τακτοποίησή τους. Επιπλέον θα πρέπει να θυμάσαι πως και η υγεία σου είναι μια σημαντική προτεραιότητα, μην αμελείς λοιπόν τη φροντίδα της.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στο Ζυγό φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template