ΟΙ 8 ΥΠΕΡΑΝΘΡΩΠΟΙ-Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν.Ο 4ος σε ΣΟΚΑΡΕΙ-ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 30 Αυγούστου 2016

Είτε είναι σοφοί που μπορούν να ζωγραφίσουν ένα έργο τέχνης με τα μάτια κλειστά, είτε ιδιοφυΐες που μπορούν να
υπολογίσουν αριθμούς που μόνο ένας υπολογιστής θα μπορούσε, είτε απλοί άνθρωπο που θυμούνται κάθε λεπτομέρεια της ζωής τους, φαίνεται πως υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι με ιδιαίτερες ικανότητες στην κοινωνία μας.

Δείτε στη συνέχεια μερικά παραδείγματα ανθρώπων που θα σας κάνουν να αναθεωρήσετε πολλά…

Ingo Swann & Απομακρυσεμένη όραση


Φαίνεται πως μπορεί να περιγράψει μία τοποθεσία ακόμα και αν είναι εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακρυά από την τοποθεσία του και δεν είναι ο μόνος που ισχυρίζεται ότι μπορεί να το κάνει. Οι επιστήμονες λένε πως μπόρεσε να περιγράψει ακόμα και τους δακτυλίους του Δία και το φεγγάρι.


Uri Geller & Τηλεκίνηση 
Μπορεί να λυγίσει και να στρίψει αντικείμενα μόνο με τη δύναμη της σκέψης του.

Stephen Wiltshire
Διαγνώστηκε με αυτισμό στην ηλικία των 3. Είναι ένας καλλιτέχνης που μπορεί να σχεδιάσει πολύ λεπτομερή τοπία πόλεων. Μπορεί απλά κοιτώντας μία φωτογραφία μιας πόλης για δευτερόλεπτα, να την ζωγραφίσει με εκπληκτική ακρίβεια.


Wim Hof γνωστός και ως “Iceman”

Άφησε πολλούς επιστήμονες άφωνους όταν είπε πως με διαλογισμό μπορεί να μείνει μέσα στον πάγο για σχεδόν 2 ώρες χωρίς να αλλάζει η θερμοκρασία του σώματός του. Αυτό είναι εκπληκτικό γιατί καταρρίπτει όλα όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για το ανθρώπινο σώμα.

Τώρα, θέλει να ανεβεί στο Έβερεστ με ένα σορτσάκι και να τελειώσει τον μαραθώνιο στην έρημο Namib χωρίς νερό, για να αποδείξει πως μπορεί να ελέγξει πλήρως το νευρικό και ανοσοποιητικό σύστημά του. Σχεδόν ότι έχει κάνει θεωρείται αδύνατο από τους περισσοτέρους.

Βουδιστές Μοναχοί
Οι Βουδιστές Μοναχοί μπορούν να ανεβάσουν πάρα πολύ την θερμοκρασία από τα δάχτυλα των χεριών και των ποδιών τους. Επίσης μπορούν να μειώσουν τον μεταβολισμό τους έως και 64%. Το 1985, μία έρευνα του Harvard δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο οι μοναχοί προσπαθούσαν να στεγνώσουν σεντόνια με την θερμοκρασία του σώματός τους, μέσα στα βουνά των Ιμαλαΐων.
Daniel Tammet
Το 2004, ο Daniel Tammet έγινε πολύ γνωστός επειδή απήγγειλε την μαθηματική σταθερά Π (3,141…) μέχρι τα πρώτα 22,414 ψηφία του μέσα σε 5 ώρες και 9 λεπτά, χωρίς λάθος. Τον ίδιο χρόνο διαγνώστηκε πως πάσχει από μία μορφή αυτισμού και μπορεί να κάνει πολύπλοκες αριθμητικές πράξεις που ένα συνηθισμένο μυαλό δεν μπορεί.
Nina Kulagina
Η Nina Kulagina ήταν μία κάτοικος της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που έχει δείξει πως μπορεί να επηρεάσει αντικείμενα και να τα μετακινήσει. Λέγεται πως μπορούσε να κάνει εικόνες να εμφανιστούν μέσα σε φωτογραφικό φιλμ. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πειράματα που έκαναν πάνω της τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής της.

Πώς σας φάνηκαν;         πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template