ΤΑ ΣΠΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ Στη Βουλιαγμένη ψηφίζουν Βελόπουλο!

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Τα σπάει ο Κυριάκος Βελόπουλος!Βρισκόμασταν σ΄ένα πολύ γνωστό καφέ της Βουλιαγμένης όταν ένα από τα παιδιά που εργάζονται εκεί μας είπε ότι ακούει από πολλούς
φίλους του ότι θα ψηφίσουν το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, την Ελληνική Λύση. Ποιος θα το περίμενε να ακούσει ότι στη Βουλιαγμένη θα ψηφίσουν Βελόπουλο. Μπράβο του.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Μπήκαμε λοιπόν στο site της Ελληνικής Λύσης και σας μεταφέρουμε το εισαγωγικό τους προγράμματος για την Οικονομία: Η Οικονομία της χώρας αποτελεί την κύρια προτεραιότητα μας.
Ακριβώς για το λόγο αυτό έχουμε συντάξει ένα πλήρες πρόγραμμα, με κέντρο βάρους τον πρωτογενή τομέα, τον τουρισμό και τη ναυτιλία, που μπορεί να μας οδηγήσει στην έξοδο από την κρίση με δικά μας μέσα. Μόνο με μία αποτελεσματική οικονομία βελτιώνονται η Υγεία, η Παιδεία, η Δικαιοσύνη, η Κοινωνική Πρόνοια και το Ασφαλιστικό. 

Το νόμιμο είναι και ηθικό; Την ώρα που μας καλούσαν να μην παίρνουμε τις οικονομίες μας από τις τράπεζες, εκπρόσωποι του έθνους έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.Τον Ιανουάριο του 2008 η Espresso θα παρουσίαζε το Συμβόλαιο Ζωής του Κυριάκου με τον έρωτα για τη σύζυγό του>




Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας και σήμερα πολιτικός Κυριάκος Βελόπουλος ξεκίνησε από πολύ χαμηλά. «Εργάστηκα σκληρά για να φτάσω εδώ που έφτασα» μας λέει ξετυλίγοντας το νήμα της ζωής του. Η δημοσιογραφική καριέρα και η συγγραφή ιστορικών βιβλίων ήταν αρκετά παραγωγικές εργασίες ώστε να λύσει τα οικονομικά του προβλήματα πριν κάνει το επόμενο βήμα, που λέγεται πολιτική.

Είναι γιος αγροτών, του Ιωσήφ και της Ευθυμίας, πρόσφυγες και οι δύο, από το χωριό Αξός του νομού Πέλλας. Τη δεκαετία του ’60 μεταναστεύουν στη Γερμανία αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Στην πόλη Εσεν, κοντά στο Ντίσελντoρφ, στις 24 Οκτωβρίου του 1965 γεννιέται ο Κυριάκος. Σε ηλικία πέντε ετών όμως ο μικρός Κυριάκος έρχεται στην Ελλάδα μαζί με τον κατά έναν χρόνο μεγαλύτερο αδελφό του Δημήτρη, καθώς επιθυμία του πατέρα τους είναι να πάνε σχολείο στην Ελλάδα. Οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής όμως δεν επιτρέπουν στα δύο αδέλφια να μεγαλώσουν μαζί. Ετσι, ο Κυριάκος μένει σε θείους στη Νεάπολη της Θεσσαλονίκης, ενώ ο Δημήτρης πηγαίνει στη γιαγιά τους στην Αξό. Ο αδελφός του δεν είναι άλλος από τον γνωστό και καταξιωμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Βενιέρη.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 ο Κυριάκος είναι πλέον δεκατριών ετών. Οι γονείς του επιστρέφουν από τη Γερμανία και η οικογένεια είναι και πάλι μαζί. Μένουν πλέον στο Ελευθέριο Κορδελιό και ο Κυριάκος ολοκληρώνει τη σχολική του φοίτηση στο Λύκειο του Δενδροποτάμου. Ακολούθως, εγγράφεται σε σχολή δημοσιογραφίας, τα μαθήματα της οποίας παρακολουθεί ως υπότροφος. Για να καταφέρει να ολοκληρώσει τις σπουδές του κάνει διάφορες δουλειές. Μεταφέρει κιβώτια σε αποθήκες γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ, κάνει τον «χαμάλη» στη Λαχαναγορά της Θεσσαλονίκης, ενώ από τα δεκαοκτώ έως τα είκοσι δύο εργάζεται και ως DJ σε ντίσκο τη εποχής. Ταυτόχρονα, βοηθά και τον πατέρα του στα χωράφια. Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του υπηρετεί στον Ελληνικό Στρατό ως έφεδρος αξιωματικός στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και στην ηπειρωτική χώρα.

Με την ιδιότητα του δημοσιογράφου εργάζεται σε ραδιοφωνικούς σταθμούς. Η πρώτη του επαφή με την τηλεόραση είναι στους τηλεοπτικούς σταθμούς Θεσσαλονίκη και Ερμής, όπου παρουσιάζει την εκπομπή «Η Βουλή των Πολιτών». Τη συγκεκριμένη εκπομπή διατηρεί μέχρι και την εκλογή του στο ελληνικό Κοινοβούλιο, με τελευταίο τηλεοπτικό σταθμό τον Εγνατία. Εκτός από την ανελλιπή αναφορά σε επίκαιρα γεγονότα, το προσφιλές θέμα είναι ο σχολιασμός των εθνικών ζητημάτων και η ανάπτυξη δραστηριότητας για την ενίσχυση των δεσμών της ελληνικής ομογένειας με την Ελλάδα. Η δραστηριότητά του στο θέμα αυτό είναι πλούσια. Το 1994 μια επίσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό του Βορρά ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV θα σταθεί μοιραία. «Πήγα να κάνω συμβόλαιο με το κανάλι και τελικά έκανα συμβόλαιο ζωής με την Ολγα» μας λέει χαμογελώντας.

Η Ολγα Πετροπούλου εργαζόταν τότε ως διαφημίστρια. Ο δημοσιογράφος γοητευμένος από την εντυπωσιακή Ολγα ζήτησε το τηλέφωνό της και επέλεξε ένα διόλου τυχαίο σημείο για το πρώτο τους ραντεβού, θέλοντας προφανώς να δώσει από την αρχή το στίγμα των προθέσεών του. «Πήγαμε στην Αρετσού. Δεν υπάρχει ζευγάρι στη Θεσσαλονίκη που να μην πάει σε αυτήν την περιοχή. Είναι το στέκι των ερωτευμένων». Ο Κυριάκος ενθουσιώδης και εκδηλωτικός της εξομολογήθηκε τα αισθήματά του γοητεύοντας με τον τόσο διαφορετικό χαρακτήρα του τη γερμανοτραφείσα Ολγα, η οποία ανέλαβε από εκείνη την ημέρα να βάλει οριστικά σε τάξη τη ζωή του. «Δύο μήνες μετά μετακομίσαμε σε ένα μικρό αλλά ζεστό διαμέρισμα στην Καλαμαριά και δύο χρόνια αργότερα ενωθήκαμε με τα ιερά δεσμά του γάμου».

Η επιθυμία για ένα παιδί και το τάμα
Η Ολγα είχε εγκαταλείψει τον τηλεοπτικό σταθμό, καθώς ήταν μια δουλειά που δεν της επέτρεπε να έχει χρόνο για προσωπική ζωή και για να κάνει αυτό που πραγματικά αγαπά και σπούδασε στη ζωή της, να ασχολείται δηλαδή με μικρά παιδιά. Βρεφονηπιοκόπος η ίδια, με την παρότρυνση του συντρόφου της αποφάσισε να ανοίξει έναν βρεφονηπιακό σταθμό. Επιθυμία της όμως ήταν να αποκτήσουν με τον Κυριάκο και ένα δικό τους παιδί. 
Μια επιθυμία όμως που χρειάστηκε να κουραστούν πολύ για να πραγματοποιηθεί και ίσως αυτό να τους κάνει να εκτιμούν περισσότερο το δώρο Θεού που ήταν για εκείνους ο καρπός του ερωτά τους, η μικρή Λυδία, που σήμερα είναι οκτώ χρόνων. «Κάποια προβλήματα καθιστούσαν πολύ δύσκολη την τεκνοποίηση της Ολγας. Ομως, η μεγάλη επιθυμία και των δυο μας για ένα παιδί της έδινε πάντα την ελπίδα ότι αυτό κάποια μέρα θα γίνει πραγματικότητα». Η Ολγα αποφάσισε να κλείσει τον βρεφονηπιακό σταθμό προκειμένου ήρεμα και χωρίς άγχος να δώσει όλη την προσοχή που χρειάζεται ώστε να μην αποβάλει για πολλοστή φορά. «Πήγε στη Γερμανία, όπου ζουν οι γονείς της, για να μη χάσει το παιδί, και έμεινε εκεί για εννιά ολόκληρους μήνες».
Η μικρή Λυδία, που μοιάζει καταπληκτικά στον Κυριάκο και όχι μόνον εμφανισιακά αλλά και στον χαρακτήρα, γνωρίζει απ’ έξω όλη την ιστορία του Μεγάλου Αλεξάνδρου, ενώ ασχολείται με το τένις, την ιππασία και το μπαλέτο. 
Ο Κυριάκος, παρά το βαρύ πρόγραμμά του, πάντα βρίσκει χρόνο για να ασχοληθεί με τη Λυδία. Παρακολουθεί την πρόοδο των μαθημάτων της, ενώ τις Κυριακές τη συνοδεύει σε παιδικές θεατρικές προβολές ή σε παιδικές κινηματογραφικές ταινίες. Νονός της μικρής Λυδίας έγινε ο πρώην προπονητής του μπάσκετ και σήμερα μέλος της κυβέρνησης Γιάννης Ιωαννίδης μαζί με έναν φίλο του ζευγαριού, τον Γιάννη Τζουμάλη. Το όνομα όμως το επέλεξε ο μπαμπάς: Λυδία!«Η επιλογή δεν ήταν τυχαία, είναι για μένα η γέφυρα της αρχαίας Ελλάδας με την Ορθοδοξία». 

Η κόρη τους όμως πήρε και το όνομα Αναστασία από το τάμα της μητέρας της πριν εκείνη έρθει στον κόσμο, καθώς πολύ συχνά με τον Κυριάκο πηγαίνουν στην εκκλησία της Αγίας Αναστασίας για να προσευχηθούν. Οπως μάλιστα λένε και οι δύο, «θα θέλαμε να κάνουμε πολλά παιδιά, αν και είμαστε πολύ ευτυχισμένοι με τη Λυδία μας. Και ήδη η Λυδία που λατρεύει τον μπαμπά της, ο οποίος την έχει κακομάθει, του κάνει παράπονα γιατί όλη σχεδόν την εβδομάδα βρίσκεται πλέον στην Αθήνα λόγω των κοινοβουλευτικών υποχρεώσεών του. «Εχει πάρει τηλεκάρτα και κάθε πρωί στις 9.30 και στις 10.30 μου τηλεφωνεί για να μάθει τι κάνω» λέει με υπερηφάνεια ο βουλευτής.

Από τον «πράσινο ήλιο» στον ΛΑΟΣ

Ο Κυριάκος είναι άνθρωπος που έχει μάθει να ρισκάρει στη ζωή του. Η Ολγα που έχει πάρει γερμανική ανατροφή από τους γονείς της και από το σχολείο είναι άνθρωπος της πειθαρχίας και της τάξης. Αυτή η διαφορετικότητα όμως είναι που τους κάνει ταιριαστούς εντέλει. «Θεωρεί ότι ρισκάρω πολύ στη ζωή μου, αν όμως κάποιος δεν ρισκάρει, δεν κερδίζει κιόλας, και αυτό είναι που την εξιτάρει και τη γοητεύει παράλληλα» λέει ο Κυριάκος και εξηγεί τους λόγους που επέλεξε εκείνη να είναι η γυναίκα της ζωής του. «Είχε αυτά που δεν είχα: πειθαρχία, συγκρότηση και τάξη στη ζωή της. Οσο μπόρεσε τα έχει εμφυσήσει και σε εμένα και προσπαθεί με τη σειρά να τα εμφυσήσει και στην κόρη μας, αλλά συνήθως μαζί μας δεν βγάζει άκρη (γέλια)».

 Η επιλογή του να διαλέξει τον δρόμο της πολιτικής και να κατέβει υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ δεν ξάφνιασε τη σύζυγό του, καθώς ήταν κάτι που μάλλον περίμενε παρακολουθώντας τη διαδρομή του. Φυσικά, δεν της είναι διόλου ευχάριστο που βρίσκονται τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας πλέον χωριστά, εκείνος στην Αθήνα και εκείνη στη Θεσσαλονίκη με την κόρη τους, όπου και εργάζεται σε εκδοτικό οίκο. 
«Οπως όλες οι γυναίκες, έχει τις απόψεις της για την επικοινωνία. Πάντως, η αλήθεια είναι ότι όταν πολιτεύεσαι ξεχνάς την οικογενειακή ζωή και γίνεται οικογένειά σου η κοινωνία».Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι μέλος της Ακαδημίας της Ελληνικής Γλώσσας στη Γερμανία και της Ενωσης Λογοτεχνών Βορείου Ελλάδος, ενώ πλούσιο είναι και το συγγραφικό του έργο. 
Από κομματικής απόψεως λίγοι θυμούνται ότι ο Κυριάκος προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ. Ηταν μάλιστα και μέλος της Νεολαίας του Κινήματος, από όπου αποχώρησε το 1990. «Δεν άλλαξα εγώ ιδεολογία. Αλλαξε το ΠΑΣΟΚ και πλέον δεν συνέπιπταν οι γραμμές μας» θυμάται ο ίδιος. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 ο Κυριάκος Βελόπουλος απορρίπτει πρόταση της Νέας Δημοκρατίας να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό της. Πρόεδρος του κόμματος ήταν τότε ο Μιλτιάδης Εβερτ. Η ανάμειξή του στην πολιτική για πρώτη φορά ήταν το 2004 στις εθνικές εκλογές του 2004, όταν έλαβε μέρος στο ψηφοδέλτιο του ΛΑΟΣ και έλαβε 5.700 ψήφους σε σύνολο 7.200. Στις νομαρχιακές εκλογές του 2006 ήταν υποψήφιος νομάρχης Πέλλας και έλαβε 7.903 ψήφους και ποσοστό 7,3%. Στις εθνικές εκλογές του 2007 εκλέγεται βουλευτής στη Β’ Θεσσαλονίκης με 6.130 ψήφους σε σύνολο 11.200.

Οχι στο ασυμβίβαστο

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι, όπως λέει, κατηγορηματικά αρνητικός απέναντι στο βουλευτικό ασυμβίβαστο, για το οποίο πιστεύει πως είναι ό,τι χειρότερο για τη δημοκρατία. «Καθιστά τον βουλευτή εξαρτημένο είτε από τα μεγάλα συμφέροντα είτε από τα πολιτικά τζάκια και την οικογενειοκρατία» εξηγεί. Επιπλέον, όπως λέει ο ίδιος, απεχθάνεται τους «δήθεν», τους «σταρ», τους «υποκριτές» και αυτούς που… πίνουν ουίσκι. Ειδικά για το τελευταίο σημειώνει πως «εκτός του ότι είναι προϊόν ξενομανίας, η Ελλάδα κάθε χρόνο ξοδεύει ένα δισεκατομμύριο ευρώ για εισαγωγή ουίσκι, με αποτέλεσμα να χάνεται συνάλλαγμα».
Πάρε τα λεφτά και τρέχα!


To 2012 στην εφημερίδα Παρασκευή και 13 ο ρεπόρτερ Θάνος Πασχάλης θα ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν ένας από αυτούς που φρόντισε να βγάλει 400.000 ευρώ στο εξωτερικό και δεν είχε άδικο αν σκεφθείτε τα capital controls που ακολούθησαν.

Εγραφε τότε ο Πασχάλης: Η αποκάλυψη της «Π+13» έρχεται να ταράξει την υπόθεση των βουλευτών που σε ώρα κρίσης φυγάδευσαν στο εξωτερικό εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από καταθέσεις που τηρούσαν σε ελληνικές τράπεζες.

Πριν από λίγους μήνες ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΛΑΟΣ και δημοσιογράφος Κυριάκος Βελόπουλος που διατηρούσε, σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» του που υπέβαλλε στη Βουλή, δύο λογαριασμούς σε ελληνικές τράπεζες, μετέφερε σχεδόν όλα τα χρήματα, αλλά και άλλα που προέκυψαν πιθανότατα από άλλες πηγές (π.χ. πώληση ακινήτου) σε τράπεζα του εξωτερικού.
Το όνομα του Κυριάκου Βελόπουλου περιλαμβάνεται στη λίστα των δέκα προσώπων, νυν και πρώην βουλευτών και ευρωβουλευτών αλλά και συζυγών τους, που εξήγαγαν πάνω από 100.000 ευρώ το 2011 την περίοδο που συζητούνταν το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της χώρας. 

Την περίοδο αυτή ο βουλευτής του ΛΑΟΣ με συγκεκριμένες τραπεζικές κινήσεις άδειασε τους λογαριασμούς του και μετέφερε σχεδόν όλα τα χρήματα σε ευρωπαϊκή τράπεζα, μία ενέργεια σύννομη μεν, αλλά υπό εξέταση στο ηθικό της μέρος. Το ζήτημα όμως φαίνεται πως είναι πιο περίπλοκο, καθώς το ποσό των 400.000 ευρώ είναι πολύ υψηλότερο από τις καταθέσεις του που σύμφωνα με το «πόθεν έσχες» που υπέβαλε στη Βουλή το 2010 διατηρούσε σε δύο ελληνικές τράπεζες αλλά και σε μετρητά. Συγκεκριμένα ο κύριος Βελόπουλος δήλωσε στο «πόθεν έσχες» ότι σε μια τράπεζα διατηρούσε 37.547 ευρώ, σε μία άλλη 46.106 ευρώ, ενώ τα μετρητά του ήταν 145.000 ευρώ. Δηλαδή συνολικά οι τραπεζικές καταθέσεις μαζί με τα μετρητά δεν φθάνουν τις 230.000 ευρώ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι την προηγούμενη χρονιά ο κύριος Βελόπουλος στο «πόθεν έσχες» είχε δηλώσει καταθέσεις 140.000 ευρώ και είναι περίεργο πώς μέσα σε μια χρονιά βρέθηκε με 90.000 επιπλέον ευρώ χωρίς να έχει επέλθει ή να το έχει δηλώσει στο «πόθεν έσχες» οποιαδήποτε περιουσιακή του μεταβολή. Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι για το 2009 μαζί με την σύζυγό του εμφάνισε συνολικό εισόδημα 138.000 ευρώ, ενώ το 2010 εισοδήματα από τη βουλευτική του αποζημίωση και από άλλες πηγές μαζί με τη σύζυγό του ύψους 132.000 ευρώ. Παρότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη μεταβολή στα εισοδήματά του ξαφνικά το ύψος των καταθέσεων και μετρητών μέσα σε ένα χρόνο ανεβαίνει κατά 90.000 ευρώ, όταν μάλιστα δεν υπήρξε καμιά περιουσιακή μεταβολή ή αυτή δεν δηλώθηκε στο «πόθεν έσχες». Το οξύμωρο στην περίπτωση είναι ότι η αύξηση των χρημάτων του έγινε μάλιστα σε μια περίοδο που είχαμε και εκλογές. Αυτό που μπορεί να εικάσει κανείς είναι ότι κύριος Βελόπουλος θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα λιτοδίαιτος και έκανε παράλληλα σχεδόν μηδενική σε διαχείριση χρημάτων προεκλογική καμπάνια.

Ο κύριος Βελόπουλος -που το 2010 ήταν και υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τον ΛΑΟΣ- διαθέτει με βάση τα «πόθεν έσχες» ένα διαμέρισμα 187 τ.μ. στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης εξ ημισίας με τη σύζυγό του, ένα διαμέρισμα επίσης 187 τ.μ. στο Πανόραμα στο όνομα της κόρης του και δύο διαμερίσματα 86 τ.μ. το καθένα στο Ελευθέριο Κορδελιό

Επίσης, διατηρεί ο ίδιος και η σύζυγός του μετοχές που αποτιμώνται περίπου σε 12.000 ευρώ. Ο βουλευτής του ΛΑΟΣ, που εκτός από δημοσιογράφος διατηρούσε στο παρελθόν και βιβλιοπωλείο στη Θεσσαλονίκη, είχε βρεθεί πρόσφατα στο στόχαστρο των μέσων ενημέρωσης, καθώς αναρτήθηκαν στο Διαδίκτυο φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται να συμμετέχει σε εκδηλώσεις του επικεφαλής του κυκλώματος τοκογλυφίας που αποκαλύφθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη ιδιοκτήτη νυχτερινών κέντρων Μάρκου Καραμπέρη και προφυλακισμένου σήμερα, ο οποίος ήταν και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας με το συνδυασμό του.

Οι ορκωτοί λογιστές στους οποίους παραδόθηκε η λίστα με τα δέκα πρόσωπα νυν και πρώην βουλευτών, ευρωβουλευτών και συγγενών τους έχουν αναλάβει να εξετάσουν αν τα χρήματα που μετέφερε στο εξωτερικό είχαν δηλωθεί κατά πρώτον στο «πόθεν έσχες» του 2010 που υπέβαλε στη Βουλή και ερευνάται αυτή την περίοδο. Κατά δεύτερον, αν προέρχονται από νόμιμες πηγές και, τρίτον, αν προέρχονται από περιουσιακές μεταβολές (πιθανότατα πώληση διαμερίσματος) οι οποίες δηλώθηκαν στην εφορία και φορολογήθηκαν αναλόγως. 

Η περίπτωση του κυρίου Βελόπουλου θα εξεταστεί και από το ΣΔΟΕ, ώστε να διαπιστωθεί αν τα επιπλέον χρήματα που φέρεται να φυγαδεύτηκαν στο εξωτερικό προέρχονται από νόμιμες πηγές ή από κάποια περιουσιακή μεταβολή. Η ενέργεια αυτή του κυρίου Βελόπουλου έρχεται σε μια περίοδο που το κόμμα του ήταν από τους πρωτεργάτες της στήριξης του μνημονίου αλλά και των συνεχών εκκλήσεων να μη μεταφέρονται χρήματα ή να επιστραφούν τα δισεκατομμύρια ευρώ που διοχετεύτηκαν στο εξωτερικό με το ξέσπασμα της κρίσης.

To άρθρο του Θάνου Πασχάλη δημοσιεύτηκε στην Παρασκευή+13 στις 2/3/2012  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template