Γάμος στην εξοχή για τον εφοπλιστή Αντώνη Χανδρή και την καλλονή σύζυγό του

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018

Οι παραμυθένιοι γάμοι και τα glam πάρτι που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του φετινού καλοκαιριού έκαναν φινάλε το περασμένο Σάββατο.
Την ώρα που ο Αντώνης Ρέμος

παντρευόταν την Υβόννη του στο κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά στη Βαρυμπόμπη, σε ένα ρομαντικό country house στο Uppark House and Garde, μιάμιση ώρα έξω από το Λονδίνο, στο Δυτικό Σάσεξ, τελούνταν οι γάμοι (ορθόδοξος και καθολικός) του Ελληνα εφοπλιστή Αντώνη Χανδρή με τη βρετανικής καταγωγής καλλονή Theodora Warre.

Εναν χρόνο, λοιπόν, μετά τον παραμυθένιο γάμο της αδελφής του Μαριέττας Χανδρή με τον Αλέξανδρο Xατζηελευθεριάδη στο Πόρτο Χέλι, όπου οι καλεσμένοι ξεπέρασαν τους 500 -από την Ευγενία και τον Σταύρο Νιάρχο ως τον σχεδιαστή Peter Dundas-, τα σκαλιά της εκκλησίας, σε στενό όμως κύκλο, με αυστηρότατη guest list που δεν ξεπερνούσε τους 100 καλεσμένους, ανέβηκε και ο πρωτότοκος γιος του εφοπλιστή Μιχάλη Χανδρή και της Λούλας Γουλανδρή Αντώνης με την καλλονή Theodora.

Την παράσταση έκλεψαν η τεράστια ουρά του σικάτου νυφικού αλλά και το μπονζούρ του γαμπρού, ένδυμα που φορούν οι «γαλαζοαίματοι» την ημέρα του γάμου τους και φορούσε και ο μάρτυρας του καθολικού γάμου πρίγκιπας Φίλιππος.

Υπέροχα λευκά τριαντάφυλλα
Το παραμύθι συμπλήρωναν τα οκτώ πανέμορφα παρανυφάκια και τα Philip Tracy καπέλα των κυριών, που παρακολoύθησαν το μυστήριο, με πρώτες τη συγκινημένη μητέρα του γαμπρού Λούλα Γουλανδρή και την αδερφή του Μαριέττα Χανδρή. Στο γαμήλιο πάρτι στους κήπους της βίλας τα τραπέζια όπως και ολόκληρο το εσωτερικό της ήταν στολισμένα με υπέροχα λευκά τριαντάφυλλα, ροζ και μπλε ορτανσίες και παιώνιες.



Ορχήστρες έπαιζαν μουσική και την παράσταση έκλεβαν οι πολύ νέοι φίλοι των νεονύμφων, αλλά και ο πρίγκιπας Παύλος, ο πρίγκιπας Νικόλαος με την απαστράπτουσα σύζυγό του Τατιάνα Μπλάτνικ και την αδελφή τους, πριγκίπισσα Θεοδώρα, και ο πρώτος εξάδελφος του γαμπρού Δημήτρης Χανδρής με τη σύζυγό του Lydia Forte.



Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός λάτρευε τον παππού του -μύθο της ελληνικής ναυτιλίας και μεγάλο συλλέκτη- Αλέκο Γουλανδρή, που έφυγε από τη ζωή πριν από περίπου δύο χρόνια και είχε προκαλέσει σάλο στο χρηματιστήριο της τέχνης όταν πούλησε τον πίνακα του Alberto Giacometti με τίτλο «Αρμα» αντί 100.000.000 δολαρίων.




Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template