Πείτε αντίο στη χοληστερόλη, το σάκχαρο και τα τριγλυκερίδια με φυσικό τρόπο

Τετάρτη, 9 Ιανουαρίου 2019

Πριν από μερικά χρόνια, ένας πρώην καθηγητής μου, μου έδειξε μια εξέταση αίματος, και πρέπει να πω – με εντυπωσίασε
Οι 5 βασικές παράμετροι του

αίματος:ουρία, χοληστερόλη, γλυκόζη αίματος, λιπίδια και τριγλυκερίδια, είχαν τιμές που υπερβαίνουν κατά πολύ τα φυσιολογικά επίπεδα. Μου είπε ότι ο άνθρωπος με αυτές τις αναλύσεις θα πρέπει να είναι ήδη νεκρός, ή αν είναι ακόμα ζωντανός, είναι πιθανότατα απλώς από καθαρό πείσμα. Ο καθηγητής μου έδειξε τότε το όνομα αυτού του ασθενούς. Είχε το όνομά του κρυμμένο με το χέρι του. Αυτός ο ασθενής ήταν ο ίδιος ο καθηγητής! Σοκαρίστηκα! Και είπα: «Αλλά πώς; Και τι έκανες;»


Με ένα χαμόγελο, μου έδειξε μια άλλη ανάλυση, λέγοντας: «Τώρα, κοίταξε αυτό, σύγκρινε τις τιμές των παραμέτρων και δες τις ημερομηνίες». Έκανα ακριβώς αυτό. Οι τιμές των παραμέτρων ήταν σαφώς εντός των φυσιολογικών ορίων, το αίμα ήταν τέλειο, άψογο. Όμως συγκλονίστηκα όταν κοίταξα τις ημερομηνίες. Η διαφορά μεταξύ τους ήταν μόνο ένας μήνας (μεταξύ των αναλύσεων του ίδιου προσώπου)!

Και τότε ρώτησα: ‘Πώς το έκανες; Αυτό είναι πραγματικά εκπληκτικό’. Ο καθηγητής μου είπε ότι το θαύμα το έκανε ο γιατρός του, ο οποίος του πρότεινε μια θεραπεία. Προσωπικά, έχω ακολουθήσει την ίδια θεραπεία 1-2 φορές με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Την εφαρμόζω μία φορά τον χρόνο, ελέγχω το αίμα μου και αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα, επαναλαμβάνω τη διαδικασία. Σας συστήνω ιδιαίτερα να τη δοκιμάσετε.


Εδώ είναι το μυστικό:

  • Κάθε εβδομάδα για 4 εβδομάδες, θα πρέπει να προμηθεύεστε ωμή κολοκύθα από το σούπερ μάρκετ ή τη λαϊκή αγορά.
  • Στη συνέχεια, θα ξεφλουδίσετε 100 γραμμάρια κολοκύθας, θα βάλετε τα κομμάτια σε ένα μπλέντερ (ωμά) και θα προσθέσετε λίγο νερό (ΜΟΝΟ)!
  • Θα ανακατέψετε πολύ καλά, φτιάχνοντας με αυτόν τον τρόπο ένα βιταμινούχο σμούθι με κολοκύθα και νερό.

Θα καταναλώσετε αυτό το ρόφημα 15-20 λεπτά πριν από το πρωινό. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε αυτή τη θεραπεία για 1 μήνα, ή κάθε φορά που νομίζετε ότι πρέπει να μειώσετε τη χοληστερόλη σας. Το καλύτερο πράγμα με αυτή τη μέθοδο είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε το αποτέλεσμα, κάνοντας μία εξέταση αίματος πριν και μία μετά την εφαρμογή της θεραπείας.


Σύμφωνα με τον γιατρό, δεν υπάρχουν αντενδείξεις, εφόσον πρόκειται για ένα φυσικό λαχανικό με νερό (μη χρησιμοποιήσετε ζάχαρη!)
. Ο καθηγητής μου, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός χημικός μηχανικός, μελέτησε την κολοκύθα για να ανακαλύψει τα δραστικά συστατικά που περιέχει και διαπίστωσε ότι οι ενώσεις τις κολοκύθας εξαλείφουν την LDL χοληστερόλη του αίματος μέσω των ούρων. Διαπίστωσε ότι αυτό το θαυματουργό φάρμακο της φύσης καθαρίζει τις αρτηρίες, αναζωογονεί τον οργανισμό και προσφέρει ενέργεια.

Οι πληροφορίες που περιέχονται στην σελίδα δεν μπορούν να αντικαταστήσουν την γνωμάτευση του ιατρού σας. Αν αποφασίσετε να ακολουθήσετε κάποια διατροφή ρωτήστε τον προσωπικό ιατρό σας.  

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template