Ο πιο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

Σύμφωνα με τα Παραπολιτικά είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ανοίξει την πόρτα του γραφείου του κ. Μητσοτάκη όποτε θέλει, τόσο στενή είναι η σχέση τους.
Ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης αναμένεται να αναλάβει διευθυντής του γραφείου του πρωθυπουργού και από την μέχρι τώρα πορεία του είναι αναμφισβήτητα ο πιο στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο κ. Γρηγόρης Δημητριάδης είναι μηχανικός και διετέλεσε Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών (Ο.Α.Σ.Α. Α.Ε.) από το Δεκέμβριο 2013 έως το Δεκέμβριο 2015.
Το 2014 σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε μία νέα στρατηγική ενιαίου δικτύου (μετρό, ηλεκτρικός, λεωφορεία, τρόλεϊ, τραμ) με νέα προϊοντική πολιτική, μειώσεις τιμών και ανασχεδιασμό του συγκοινωνιακού έργου με αποτέλεσμα την αύξηση της επιβατικής κίνησης και της πίστης της επιβατικής βάσης.




Σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, κατέχοντας ένα πτυχίο ηλεκτρολόγου-ηλεκτρονικού μηχανικού και δύο μεταπτυχιακά, το ένα στις τηλεπικοινωνίες και το άλλο στις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις και τις διεθνείς διαπραγματεύσεις.

Ο 39χρονος δικηγόρος είναι ανιψιός του νέου πρωθυπουργού, όμως ο ρόλος του δεν έχει να κάνει απλά με τη συγγενική τους σχέση. Ο γιος της Κατερίνας Μητσοτάκη και του δικηγόρου Σπύρου Δημητριάδη, ήταν το αγαπημένο εγγόνι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, και είναι εδώ και χρόνια το δεξί χέρι του Κυριάκου Μητσοτάκη όπως λένε πολλοί και ο άνθρωπος των “ειδικών αποστολών”.

Διατηρεί δικηγορική εταιρεία στο Κολωνάκι με ειδίκευση στο εταιρικό και εμπορικό δίκαιο και με πελάτες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς της κοινής ωφέλειας, της ενέργειας, των μέσων ενημέρωσης, της τεχνολογίας, της εκπαίδευσης, των καταναλωτικών αγαθών, των ακινήτων, κατασκευαστικές, διαφημιστικές και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα.




Είναι στο πλευρό του κ.Μητσοτάκη από το 2004, καθώς ήταν ένας από τους πρώτους του συνεργάτες όταν κατέβηκε για πρώτη φορά βουλευτής μαζί με τους Θανάση Νέζη και Ελπιδοφόρο Παπανικόλοπουλο, και έμεινε κοντά του και στο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ως ειδικός σύμβουλος. Ήταν βεβαίως στην καμπάνια διεκδίκησης της ηγεσίας της ΝΔ και έτρεχε ουσιαστικά το γραφείο του κ.Μητσοτάκη, τον τελευταίο καιρό μαζί με το Στέλιο Πέτσα, ο οποίος επίσης θα βρίσκεται στο Μαξίμου, ως κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Λέγεται πως ο Γρηγόρης Δημητριάδης είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να ανοίξει την πόρτα του γραφείου του κ.Μητσοτάκη όποτε θέλει, τόσο στενή είναι η σχέση τους. Και ήταν επίσης ο άνθρωπος που κατήρτισε τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.
Κεντρώων πολιτικών πεποιθήσεων και μετριοπαθής, ανήκει στην μεταρρυθμιστική εκσυγχρονιστική πτέρυγα της ΝΔ, παρά το ότι καταφέρνει να γεφυρώνει και τις υπόλοιπες τάσεις μέσα στο κόμμα και να λειτουργεί πυροσβεστικά. Άλλωστε είναι ο άνθρωπος με τον οποίο υποχρεώνονται να συνεργαστούν όλοι, δεδομένου ότι πρόκειται για το πραγματικό δεξί χέρι του προέδρου και αυτός στον οποίο παραπέμπει όσους έχουν κάτι να του πουν.

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template