Πήραν τα ...βουνά οι Αθηναίοι παρά της εκκλήσεις Μητσοτακη,Τσιόδρα να παραμείνουν σπίτι

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020

Πήραν τα ...βουνά οι Αθηναίοι παρά τις δραματικές εκκλήσεις Μητσοτακη,Τσιόδρα να παραμείνουν σπίτι.Αυτό που απομένει είναι να βγει ο πρωθυπουργός και να αναγγείλει ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟΠ!!!.Είμαστε τελικά λαός απείθαρχος αυτό είναι το μόνο σίγουρο.Δεν καταλαβαίνουμε οτι έτσι κάνουμε διασπορά του ιού αν έχουμε ,στους συνανθρώπους μας..


Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ :Ουρές σχηματίζονται στα διόδια της Ελευσίνας , παρά τις εκκλήσεις για περιορισμό των μετακινήσεων προκειμένου να περιορισθεί, αντίστοιχα και η διασπορά του κορωνοϊού

 Μετά την μαζική έξοδο προς τα νησιά, όπως καταγράφεται χαρακτηριστικά στον χάρτη της Google, στην Ολυμπία Οδό, στο ύψος των διοδίων της Ελευσίνας, ώρα 12:45, μεσημέρι Παρασκευής, είχε προκληθεί κίνηση από αυτοκίνητα με πολίτες που εγκαταλείπουν τις πόλεις.

Παρά τις δραματικές προειδοποιήσεις, τόσο του Σωτήρη Τσιόδρα χθες, όσο και του ίδιου του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, η εγκατάλειψη της Αθήνας προς την επαρχία, πολλοί είναι εκείνοι που επιλέγουν να εγκαταλείψουν την Αττική.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την Ολυμπία Οδό, με τους υπευθύνους να κάνουν έκκληση προς τους πολίτες για να χρησιμοποιούν το ενσωματωμένο POS για πιο γρήγορες συναλλαγές, έτσι ώστε να προφυλλάσονται από τον ιό, αλλά και μην «κολλάει» η κίνηση. Η βραδυπορεία, σύμφωνα με την Ολυμπία Οδό, καταγράφεται λόγω των οχημάτων που πληρώνουν με μετρητά, αντί καρτών. Στα διόδια της Ελευσίνας λειτουργούν αυτή την ώρα έξι ταμεία: Τα τέσσερα χωρίς ταμίες με ενσωματωμένα POS και κερματοδέκτες και τα άλλα δύο με τηλεδιόδιο (e-pass).

Στα δύο δεν υπάρχει ανάσχεση, στα άλλα τέσσερα η κίνηση «κολλάει», καθώς οι οδηγοί δεν είναι εξοικειωμένοι με τη χρήση των δύο τρόπων πληρωμής. Η κίνηση σε απόλυτους αριθμούς είναι μειωμένη σε σχέση με την περασμένη Παρασκευή, αλλά αυξημένη σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι ολοκληρη την ημέρα χθες είχαν περάσει από την Ελευσίνα 11.100 αυτοκίνητα, ενώ έως το μεσημέρι σήμερα πέρασαν 7.000.





Δείτε την κίνηση τώρα μέσα από τον χάρτη της Google, ώρα 14:20





Η κίνηση ώρα, 12:30
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template