Κώστας Λούλης: O ΓΓ του Υπουργείου Τουρισμού προσέλαβε τη σύζυγό του με μισθό 1.458 ευρώ

Κυριακή 15 Μαρτίου 2020

Παρά την μεγάλη οικονομική του επιφάνεια που θα μπορούσε να της εξασφαλίσει ότι επιθυμεί, ο κ. Λούλης, θεώρησε ότι δεν θα έβλαπτε να λαμβάνει και ένα μισθό από
το Ελληνικό Δημόσιο για να συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα.


Τρεις μόλις μήνες από την ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία και αφού καθάρισε τα υπόγεια και άλλους χώρους του υπουργείου από άχρηστα αντικείμενα, με δικά του έξοδα όπως ισχυρίστηκε, προσέλαβε και τη σύζυγό του.

Έτσι με την με αριθμό 19125/24.10.2019 απόφαση του Υπουργού Τουρισμού, η Τζελέπογλου Ελένη του Σοφοκλή διορίστηκε από τις 10.9.2019, σε θέση μετακλητής υπαλλήλου, κατηγορίας ΔΕ και με ΜΚ 11, δηλαδή βασικό μισθό 1458 ευρώ, στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη. (ΦΕΚ 922/Υ.Ο.Δ.Δ./4.11.2019).


Η κα Τζελέπογλου όμως δεν είναι το μοναδικό ρουσφέτι στο υπουργείο, αφού όπως διαπίστωσε το magnesianews.gr, στο ίδιο ΦΕΚ δημοσιεύεται και ο διορισμός, της Δέσποινας Πρίνιας του Ιωάννη, υποψήφιας Βουλεύτριας με τη Νέα Δημοκρατία στις τελευταίες εκλογές στο νομό Κυκλάδων η οποία δεν κατάφερε να εκλεγεί καταλαμβάνοντας την τελευταία θέση μεταξύ των συνυποψηφίων της με μόλις 1.729 σταυρούς.


Η κα Πρίνια τοποθετήθηκε με απόφαση του υπουργού Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη στο Ιδιαίτερο Γραφείο του Γενικού Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης του Υπουργείου Τουρισμού, Κώστα Λούλη.

Από το βιογραφικό της πάντως προκύπτει ότι η κα Πρίνια και λαμπρές σπουδές έχει και σχέση με το αντικείμενο του υπουργείου στο οποίο διορίστηκε.

Από τη γνωριμία στο στεφάνι και τον διορισμό

Όπως αποκάλυψε μιλώντας σε media του Βόλου ο κ. Λούλης γνώρισε τη νέα του σύζυγο (τρίτη κατά σειρά) μέσω προξενιού, σαράντα μόλις ημέρες αφού χώρισε από τη δεύτερη σύζυγό του!

Σύμφωνα με τα όσα είπε σε κοινή τους συνέντευξη στο περιοδικό Wish η ίδια η κα Τζελέπογλου- Λούλη, η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινών φίλων πριν από δεκάξι μήνες και διαπιστώθηκε αμέσως μια αμοιβαία συμπάθεια και χημεία μεταξύ τους.
Ο κ. Λούλης μάλιστα χαρακτήρισε άριστο τρόπο γνωριμίας δύο ανθρώπων το προξενιό και αφού βεβαιώθηκε ότι η Ελένη δεν είναι αριστερή (!) και δεν φοβάται τη θάλασσα, αποφάσισε να προχωρήσει περαιτέρω μαζί της, εκτιμώντας στη συνέχεια ότι είναι άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελε να γράψει τον επίλογο της ζωής του.

Η Θεσσαλονικιά Ελένη Τζελέπογλου είναι μητέρα τριών παιδιών από τον πρώτο της γάμο ο οποίος σημαδεύτηκε από την πρόωρη απώλεια του συζύγου της.


Το επαγγελματικό προφιλ

Σύμφωνα με το επαγγελματικό της προφιλ στο Linkedin η κα Τζελέπογλου αφού αποφοίτησε από το Κολλέγιο Ανατόλια στη Θεσσαλονίκη σπούδασε Οικονομικά και Πολιτικές Επιστήμες (BA) σε Κολλέγιο των ΗΠΑ (1991-1993), ενώ συνέχισε τις σπουδές της στο Αμερικανικό Κολλέγιο στην Ελλάδα πάλι στα Οικονομικά (1993-1995).

Τέλος φέρεται να απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο (MBA) στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το ALBA Graduate Business School (2004-2006).


Εργάστηκε ως σύμβουλος σε διάφορες εταιρίες στο Λονδίνο και την Αθήνα, ενώ από το 2015 μέχρι πρόσφατα εργάστηκε ως σύμβουλος ευεξίας όντας πιστοποιημένη σε τρεις μεθόδους ενεργειακής ανάρρωσης (Theta, Ηλεκτρομαγνητικό πεδίο και Reiki). Απορίας άξιο όμως είναι γιατί με τόσες σπουδές και επαγγελματική εμπειρία η πρόσληψή της στο Υπουργείο Τουρισμού έγινε ως ΔΕ.


Ρομαντικό ταξίδι πληρωμένο από τους πολίτες
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του magnesianews.gr ο κ. Λούλης, αφού με την πρώτη ευκαιρία και συνδυάζοντας το…τερπνόν μετά του ωφελίμου, χρέωσε τα έξοδα στα δημόσια ταμεία.
Πιο συγκεκριμένα ο κ. Λούλης με τη σύζυγό του ταξίδεψαν από τις 25 έως τις 27 Νοεμβρίου 2019 στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να λάβουν μέρος στην κοινή συνάντηση της ομάδας εργασίας του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας Ευξείνου Πόντου (ΟΣΕΠ) για τη συνεργασία στον τουρισμό και τον πολιτισμό.

Ο λογαριασμός ανήλθε στα 1.660 ευρώ και πληρώθηκε από τον προϋπολογισμό του υπουργείου τουρισμού (ΑΔΑ: Ω8Μ5465ΧΘΟ-ΦΕ8).


Πηγή margnesianews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template