Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η ανακοίνωση της εταιρείας όπου εργάζεται ο 32χρονος πιλότος

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

Την Παρασκευή 14/05, στην Αλόννησο, θα τελεστεί η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν.
Στην Αλόννησο θα γραφτεί αύριο, Παρασκευή (14/05), η τελευταία πράξη του δράματος στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, όπου τρεις ληστές εισέβαλαν σε σπίτι και έπνιξαν την 20χρονη Καρολάιν δίπλα στο 11 μηνών μωρό της και τον δεμένο χειροπόδαρα σύζυγό της.


Το όμορφο νησί των Σποράδων, το οποίο έχει βυθιστεί στο πένθος, αναμένεται να υποδεχθεί στα σπλάχνα του τη νεαρή μητέρα που έφυγε τόσο νωρίς, άδικα και βάναυσα από τη ζωή.
Την ίδια ώρα, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία στην οποία εργάζεται ο 32χρονος πιλότος και σύζυγος της άτυχης μητέρας, θα παραμείνει κλειστή καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, σε ένδειξη πένθους.

«Η εταιρεία Superior Air σε ένδειξη πένθους θα παραμείνει κλειστή αύριο 14/05/2021. Δεν θα εκτελεστεί καμία πτήση εκτός από τις απαιτούμενες για τη μεταφορά του προσωπικού με ελικόπτερα στην κηδεία της Κάρολαϊν στην Αλόννησο» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Instagram.
Υπενθυμίζεται ότι οι τρεις αδίστακτοι ληστές, οι οποίοι έχουν επικηρυχθεί για 300.000 ευρώ, εισέβαλαν τα ξημερώματα της Τρίτης (11/05) στη μονοκατοικία στα Γλυκά Νερά όπου ζούσε το ζευγάρι με το 11 μηνών μωρό τους. Αφού στραγγάλισαν και κρέμασαν τον σκύλο της οικογένειας, έδεσαν τον 32χρονο πιλότο χειροπόδαρα και βασάνισαν, πνίγοντας τη νεαρή σύζυγό του.
Ακολούθως άρπαξαν 15.000 ευρώ μετρητά που είχε κρυμμένα η οικογένεια σε ένα επιτραπέζιο παιχνίδι, καθώς και κοσμήματα αντίστοιχης αξίας και τράπηκαν σε φυγή.

Παρέμβαση του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου
Στο μεταξύ, να εξαντληθεί κάθε δικονομική δυνατότητα για την άμεση εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος, ζήτησε ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Βασίλης Πλιώτας.
Ο επικεφαλής της Εισαγγελίας του ανώτατου δικαστηρίου της χώρας ζητά από τους συναδέλφους του να συμβάλλουν, «κατά το μείζον», στην προανάκριση για τον εντοπισμό και κολασμό των υπαιτίων, υπενθυμίζοντας ότι «η τήρηση της νομιμότητας, η προστασία του πολίτη και η εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας στην κοινωνία συνιστούν σταθερή αποστολή και υποχρέωση της Εισαγγελίας».
πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template