Wonder of the Seas:Το «μεγαθήριο» των 362 μέτρων -Χλιδή και πλούτος για 6.988 επιβάτες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι τελευταίες θαλάσσιες δοκιμές του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο, του Wonder of the Seas, της Royal Caribbean. 
Το μεγαθήριο των 362 μέτρων θα κάνει το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ και την Ευρώπη το επόμενο έτος, πλέοντας από τη βάση του, το Fort Lauderdale στην Καραϊβική στις 4 Μαρτίου του 2022, προτού πάρει κατεύθυνση για τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη, προκειμένου να προλάβει της ευρωπαϊκές καλοκαιρινές διακοπές τον Μάιο.

Η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που δείχνει το Wonder of the Seas να ρυμουλκείται από το ναυπηγείο Chantiers de l’Atlantique στο Saint-Nazaire της Γαλλίας, όπου κατασκευάστηκε και στη συνέχεια να πλέει προς τα ανοιχτά. Σε διάστημα τεσσάρων ημερών κάλυψε 1.550 ναυτικά μίλια (περίπου τη μισή απόσταση από το Λονδίνο στη Νέα Υόρκη) και «έπλευσε στο όριο της πρόωσης», φτάνοντας ταχύτητες έως και 24 κόμβους (27 μίλια/ώρα). Με το τελευταίο του ταξίδι, ολοκληρώθηκε μία σειρά από περισσότερες από 40 δοκιμές πλεύσης, μαζί με «πολλές επιθεωρήσεις».

Στις δοκιμές συμμετείχαν περίπου 500 εργαζόμενοι, ενώ τον επόμενο Μάιο, το Wonder of the Seas θα κατευθυνθεί στη Μεσόγειο για επτά νύχτες κρουαζιέρας από τη Βαρκελώνη και τη Ρώμη, με προορισμούς όπως η Πάλμα ντε Μαγιόρκα και το Κάπρι της Ιταλίας.

Ο Michael Bayley, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Royal Caribbean International, ανέφερε, «Η δυναμική των κρατήσεων μας είναι μεγάλη και η επιστροφή των πλοίων μας στις ΗΠΑ και την Ευρώπη είναι σημαντική. Με τον μισό στόλο μας να πλέει ξανά, είμαστε πολύ ενθαρρυνόμαστε από αυτό που βλέπουμε. Το Wonder θα λάμψει ως το νεότερο θαύμα του κόσμου στην Καραϊβική και τη Μεσόγειο. Και αυτό που επιφυλάσσει είναι η απόλυτη εμπειρία διακοπών που αναδεικνύει τα καλύτερα της Royal Caribbean, επαναπροσδιορίζει τα διάσημα αγαπημένα καταστρώματα του και εισάγει νέες περιπέτειες που κάθε επισκέπτης, ανεξάρτητα από την ηλικία του, μπορεί να απολαύσει».

Το Wonder of the Seas έχει πλάτος 64 μέτρα, μπορεί να φιλοξενήσει 6.988 επισκέπτες σε 16 από τα 18 καταστρώματά του, έχει 24 ανελκυστήρες, θα έχει 2.300 μέλη πληρώματος και μπορεί να ταξιδέψει με 22 κόμβους (25 μίλια/ώρα). Τα δρομολόγια της Wonder’s Caribbean είναι διαθέσιμα για κράτηση στην ιστοσελίδα της Royal Caribbean.















Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template