ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 5 έως 11 Δεκεμβρίου 2022

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2022


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινά με ευχάριστες εξελίξεις που σου ανεβάζουν τη διάθεση κυρίως για θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά. Η επικοινωνιακή σου δεξιότητα ενισχύεται κι έτσι μπορείς να πείσεις αλλά και να διεκδικήσεις στα εργασιακά. Όσον αφορά σε νέες προτάσεις και υποσχέσεις, στα τέλη της εβδομάδας φρόντισε να κρατάς μικρό καλάθι και να αποφύγεις τους ενθουσιασμούς. Μικρές στιγμές έντασης μπορείς να τις αποφύγεις έτσι ώστε να μην επιβαρύνεις το συνεργασιακό κλίμα. Είναι προς όφελος σου να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Διατήρησε τις ισορροπίες στη σχέση με τον αγαπημένο σου και μην επιτρέψεις σε μικρές διαφωνίες να δημιουργήσουν σύννεφα στη σχέση σας. Εάν είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες και μην θεωρείς ότι έχεις το πάνω χέρι.


Ταύρος
Αυτήν τη βδομάδα φαίνεται να επανέρχονται θέματα που πρόσφατου παρελθόντος που είχαν μείνει άλυτα ή σε εκκρεμότητα. Προσπάθησε να διατηρήσεις την υπομονή σου και κυρίως να μην βγεις έξω από τον προγραμματισμό σου. Ίσως να νιώσεις πως η εμπιστοσύνη σου απέναντι σε ένα ισχυρό πρόσωπο στα εργασιακά κλονίζεται. Σε κάθε περίπτωση απόφυγε τα γρήγορα συμπεράσματα και τις αντιδράσεις που μακροπρόθεσμα θα αποτελέσουν εμπόδιο. Μάθε να ακούς τον ερωτικό σύντροφο σου και μην παρεξηγείς ή παίρνεις φωτιά με το παραμικρό. Πρέπει να παραδεχτείς ότι η παρουσία του δίπλα σου αποτελεί πηγή ενέργειας για σένα. Εάν είσαι μόνη, το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει συμπεριφέρεται κυκλοθυμικά και σε μπερδεύει. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως πρέπει να παραιτηθείς.

Δίδυμοι
Οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται αυτήν τη βδομάδα για αυτό καλά θα κάνεις να προετοιμαστείς και για εκκρεμότητες που είχες παραμελήσει και επανέρχονται. Να θυμάσαι πως έστω κι αν χρειαστεί να κουραστείς λίγο περισσότερο αξίζει τον κόπο να απαλλαγείς από το βραχνά τους. Έκτακτες εξελίξεις στα εργασιακά μπορεί να σε απορυθμίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Εμπιστεύσου το ένστικτό σου σε αποφάσεις, αλλά και τη στήριξη συνεργατών και συναδέλφων. Ίσως οι τύψεις σου για την παραμέληση του αγαπημένου σου να σε οδηγήσουν σε υποσχέσεις που είναι δύσκολο να τηρηθούν. Για αυτό προτίμησε να είσαι ειλικρινής μαζί του παρά να εκτεθείς για μια ακόμη φορά. Εάν είσαι μόνη, μην κρίνεις αυστηρά νέες γνωριμίες ή μην τις εξιδανικεύεις. Διατήρησε τα πράγματα κάπου στη μέση για καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος
Η κοινωνική σου ζωή ενισχύεται αυτήν τη βδομάδα και οι επαφές με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα γίνονται η προτεραιότητά σου. Κάποιες απογοητευτικές αποκαλύψεις στα μέσα της εβδομάδας αντιμετώπισε τες με ψυχραιμία αποφεύγοντας τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις. Η επικοινωνία στα εργασιακά χρειάζεται προσοχή. Είναι εύκολο κάποιες πληροφορίες να θολώσουν το τοπίο γύρω σου και να μπερδέψουν τις αποφάσεις σου. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις προκειμένου να διατηρήσεις την καλή σου εικόνα. Τρίτα πρόσωπα μπορεί να λειτουργήσουν αρνητικά και να επηρεάσουν τη σχέση με τον αγαπημένο σου, για αυτό προτίμησε να περάσετε τον περισσότερο χρόνο οι δυο σας και να ασχοληθείτε με τα δικά σας. Εσύ που είσαι μόνη, μέσα από το οικείο σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να κάνεις μια νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία.


Λέων
Τα οικονομικά είναι αυτά που θα σε επηρεάσουν και θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν τη βδομάδα. Ίσως αναζητήσεις νέους τρόπους αύξησης των εσόδων σου ή να αναθεωρήσεις τον τρόπο διαχείρισης των χρημάτων σου. Διαπραγματεύσου έξυπνα νέες συμφωνίες στα εργασιακά, κυρίως αν αυτές εμπεριέχουν και τα οικονομικά. Μην βολεύεσαι μέσα σε καταστάσεις που πιθανά φοβάσαι να αντιμετωπίσεις. Η σωστή και ειλικρινή επικοινωνία με τον αγαπημένο σου θα βοηθήσει να λύσετε και να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη φροντίζει για σένα για αυτό προετοιμάσου για εκπλήξεις και αποκαλύψεις που θα σε εντυπωσιάσουν.

Παρθένος
Ευκαιρίες κάνουν την εμφάνισή τους αυτήν τη βδομάδα που σου δίνουν τη δυνατότητα διάκρισης και αναγνώρισης. Η επικοινωνία στα εργασιακά θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της καριέρας σου. Μην εμπιστεύεσαι εύκολα αυτά που σου υπόσχονται και κάνε την προσωπική σου έρευνα για κάθε νέα πρόταση ή ευκαιρία. Κάποιες λεπτομέρειες εφιστούν την προσοχή σου προκειμένου να προστατεύσεις τον εαυτό σου από δυσάρεστες αποκαλύψεις και μακροπρόθεσμες συνέπειες. Η εβδομάδα ξεκινά πολύ θετικά για τη συναισθηματική σου ζωή. Εσύ που βρίσκεσαι ήδη σε μια μόνιμη σχέση, έχεις την ευκαιρία να περάσεις ευχάριστο χρόνο με τον αγαπημένο σου αλλά και να πάρετε κοινές αποφάσεις για το μέλλον σας. Όσο για εσένα που είσαι μόνη, απόλαυσε το φλερτ, διασκέδασε και θυμήσου τα όσα πραγματικά αξίζεις.

Ζυγός
Τάσεις εσωστρέφειας και περισυλλογής αυτήν τη βδομάδα επηρεάζουν τη διάθεσή σου. Ίσως είναι καιρός να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου και να αναγνωρίσεις τα πραγματικά συναισθήματα και τις ανάγκες σου. Είσαι λίγο αφηρημένη στα εργασιακά κι αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη ή σε λανθασμένα συμπεράσματα. Μην παρασύρεσαι από συναισθήματα και ευαισθησίες κυρίως σε νέες συμφωνίες. Οφείλεις να υπερασπιστείς τα κεκτημένα και τις ικανότητές σου. Η Αφροδίτη ενισχύει τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Άσε τον εαυτό σου ελεύθερο απέναντι στον αγαπημένο σου έστω και αν αυτό σημαίνει πως θα δείξεις και τις αδύναμες πτυχές του εαυτού σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία αρχίζει να εξελίσσεται σε κάτι ικανοποιητικό. Αρκεί και εσύ να μην είσαι ανυπόμονη.

Σκορπιός
Έχεις έντονη την ανάγκη αυτήν τη βδομάδα να βρεθείς με δικά σου πρόσωπα, να εκφραστείς συναισθηματικά, να ανταλλάξεις απόψεις ακόμα και να συμβουλευτείς. Ωστόσο δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως ορισμένοι φίλοι ίσως να σε απογοητεύσουν καθώς ανακαλύπτεις πως ήταν μόνο μεγάλα λόγια και υποσχέσεις απέναντι σου. Δραστήρια δείχνει να είναι η εβδομάδα σου στα εργασιακά, γεμάτη συναντήσεις και συζητήσεις. Δείξε μια επιφυλακτικότητα απέναντι στα όσα σου τάζουν και κυρίως μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσεις τον αγαπημένο σου, να του μιλήσεις για όλα αυτά που αισθάνεσαι και όχι μόνο να τον αφήνεις να υποθέτει. Εσύ που είσαι μόνη, εάν επιδιώκεις μια επανασύνδεση είναι ευκαιρία να κάνεις τις κινήσεις σου.

Τοξότης
Τα επαγγελματικά είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν περισσότερο αυτήν τη βδομάδα με τον Ήλιο στο δικό σου ζώδιο. Ωστόσο απόφυγε οποιαδήποτε συμφωνία ή απόφαση, καθώς φαίνεται να μην μπορείς να ανταποκριθείς στα όσα νιώθεις ότι μπορείς να αναλάβεις. Τις τελευταίες μέρες της εβδομάδας τα πράγματα γίνονται καλύτερα και το τοπίο αρχίζει να ξεκαθαρίζει. Η Αφροδίτη ενισχύει τη συναισθηματική σου ζωή και φέρνει ευκαιρίες για νέα ειδύλλια και νέους έρωτες. Εάν βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση ίσως είναι καιρός να δείξεις μεγαλύτερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα απέναντι στον αγαπημένο σου. Να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.

Αιγόκερος
Αυτήν τη βδομάδα ίσως χρειαστεί να δείξεις μεγαλύτερη προσοχή στην επικοινωνία και την οργάνωση των υποχρεώσεων σου. Η υπεραισιοδοξία ή οι μεγάλες προσδοκίες σου εύκολα μπορούν να σε οδηγήσουν σε απογοητεύσεις. Η εβδομάδα αν και με αυξημένες υποχρεώσεις στα εργασιακά ξεκινά αισιόδοξα, καθώς κάποιες εξελίξεις έρχονται νωρίτερα από ότι περίμενες ή διαφορετικές και πιο ευοίωνες από ότι φανταζόσουν. Η Αφροδίτη λειτουργεί υποστηρικτικά για τη σχέση με τον αγαπημένο σου, αρκεί κι εσύ να είσαι ειλικρινής και έντιμη απέναντι του. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία ανεβάζει την αυτοπεποίθηση σου και σε κάνει ξανά να ονειρεύεσαι και να φροντίζεις τον εαυτό σου.

Υδροχόος
Ευκαιρία είναι αυτήν τη βδομάδα να ασχοληθείς με παλιές εκκρεμότητες ιδιαίτερα αυτές που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και οικονομικά σου, τα οποία χρειάζονται μεγαλύτερη προσοχή ως προς τη διαχείριση τους. Ίσως να μην κρίνεις σωστά τις καταστάσεις στα εργασιακά και να δυσκολεύεσαι να πάρεις αποφάσεις. Εκτός από το ότι καλό θα ήταν να εμπιστευτείς το ένστικτό σου, άφησε και τον χρόνο να ωριμάσει κάποιες καταστάσεις. Κάντε μια νέα αρχή στη σχέση με τον αγαπημένο σου, βάλτε πιο γερές βάσεις και πάρτε αποφάσεις που αφορούν στο κοινό σας μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία που πιθανά σε είχε απογοητεύσει, επανέρχεται με τελείως διαφορετικούς ρυθμούς, σκοπούς και δεδομένα.

Ιχθείς
Οι διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο αυτήν τη βδομάδα. Δεν είναι και το καλύτερό σου όμως καταφέρνεις να ανταποκριθείς στις υποχρεώσεις σου. Συναντήσεις και συζητήσεις στα εργασιακά χρειάζονται προσοχή. Νέες συμφωνίες και προτάσεις πιθανά να κρύβουν παγίδες για αυτό καλά θα κάνεις να δείξεις επιφυλακτικότητα και να παραμείνεις προσγειωμένη. Ανανεωτικό είναι το κλίμα στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Μπορείτε πλέον να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να βρείτε κοινά θέλω και επιθυμίες. Εσύ που είσαι μόνη, μια παρελθοντική ιστορία, αγάπη ή ειδύλλιο κάνει την επανεμφάνιση του.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template