H Katie Cotton, η εμβληματική υπεύθυνη επικοινωνίας της Apple, πέθανε ξαφνικά στα 57 της χρόνια

Παρασκευή 14 Απριλίου 2023


Η Katie Cotton, η εμβληματική υπεύθυνη επικοινωνίας της Apple Inc η οποία υπερασπίστηκε με υποδειγματικό τρόπο, για σχεδόν 20 χρόνια, το εμπορικό σήμα της εταιρείας κατά την εποχή του Steve Jobs και μετά, πέθανε στα 57 της χρόνια.


Η Cotton, γεννημένη το 1965, έφυγε στις 6 Απριλίου. Η Apple επιβεβαίωσε τον θάνατό της σε μια δήλωση τη Δευτέρα.

«Είμαστε βαθιά λυπημένοι για τον θάνατο της Katie», δήλωσε η εταιρεία. «Ήταν ένας εξαιρετικός άνθρωπος και έκανε αμέτρητες συνεισφορές κατά τη διάρκεια της δύο δεκαετιών καριέρας της στην Apple. Οι σκέψεις μας είναι με τους αγαπημένους της και όλους όσους είχαν την ευκαιρία να δουλέψουν μαζί της».

Η Cotton διορίστηκε αντιπρόεδρος επικοινωνίας της Apple το 1996 και παρέμεινε σε αυτόν τον ρόλο μέχρι τη συνταξιοδότησή της το 2014, δημιουργώντας τη στρατηγική της εταιρείας για τα μέσα ενημέρωσης και βοηθώντας στην ενορχήστρωση των πρωτοποριακών εκδηλώσεών της.

Εργάστηκε στα παρασκήνια κάνοντας πρωταθλητισμό στο αντικειμενό της και προστάτευε περίφημα τον Steve Jobs λόγω της παρακμής της υγείας του-σημειώνει ο Mark Gurman στο Bloomberg.


Η Cotton άφησε την εταιρεία περίπου δύο χρόνια μετά τη θητεία του Tim Cook, του διαδόχου του Jobs ως διευθύνοντος συμβούλου.

Η καριέρα της στην εταιρεία συνέπεσε με μια από τις πιο αξιοσημείωτες επιστροφές στην ιστορία της τεχνολογίας, με την Apple να ανακάμπτει από την σχεδόν αφερεγγυότητα και να γίνεται η πιο πολύτιμη επιχείρηση στον κόσμο.

Η Katie είχε καταλυτικό καλό ρόλο στη διοργάνωση μερικών από τις πιο εκπληκτικές παρουσιάσεις προϊόντων και εκδηλώσεις της Apple, συμπεριλαμβανομένης της εισαγωγής του iPhone και του iPad.

Αποσύρθηκε από τη θέση της στην Apple το 2014 μετά από σχεδόν 18 χρόνια στην εταιρεία.

Όταν πέθανε ήταν 57 ετών. Κανείς δεν πίστευε ότι θα πεθάνει γιατί ήταν ξαφνικός θάνατος.

PALO ALTO, CA – SEPTEMBER 20: Katie Cotton, Apple vice president of corporate communications (L) looks on as Apple CEO Tim Cook (R) uses an iPhone to take a picture of customers waiting in front of an Apple store to purchase the new iPhones on September 20, 2013 in Palo Alto, California. Apple launched two new models of iPhone: the iPhone 5S, which is preceded by the iPhone 5, and a cheaper, paired down version, the iPhone 5C. The phones come with a new operating system. (Photo by Justin Sullivan/Getty Images)

πηγή

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template