ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 26 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου 2024

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024


Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια .Καριέρα, Οικονομικά θέματα Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

Κριός

Αυτή τη βδομάδα η συνολική ενέργεια δεν είναι υπέρ σου και μπορεί να συναντήσεις εμπόδια και καθυστερήσεις στα σχέδια σου. Είναι σημαντικό να παραμείνεις υπομονετική και να μην αφήσεις την απογοήτευση να σε καταβάλει. Αφιέρωσε αυτό το χρόνο για να επαναξιολογήσεις τους στόχους σου και να κάνεις τις απαραίτητες προσαρμογές. Όσον αφορά τις σχέσεις, μπορεί να προκύψουν συγκρούσεις και παρεξηγήσεις, γι’ αυτό και καλό θα ήταν να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι, αλλά και αντιλαμβάνεσαι τα λόγια των άλλων. Ωστόσο από τη θετική πλευρά αυτή η εβδομάδα, μπορεί να φέρει απροσδόκητες ευκαιρίες για προσωπική ανάπτυξη και αυτό- ανακάλυψη. Αγκάλιασε αυτές τις ευκαιρίες και χρησιμοποίησε τες προς όφελος σου. Εμπιστεύσου τη διαδικασία και πίστεψε ότι τα πράγματα τελικά θα πάρουν το δρόμο τους και θα μπουν στη θέση τους. Αντικρουόμενα χρονοδιαγράμματα με τον αγαπημένο σου μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις και διαφωνίες. Η επικοινωνία είναι το κλειδί για να διατηρήσεις τις ισορροπίες στη συναισθηματική – ερωτική σου ζωή.

Ταύρος

Αυτή τη βδομάδα μπορείς να περιμένεις μια εξαιρετική συνολική ενέργεια γύρω σου. Τα αστέρια ευθυγραμμίζονται υπέρ σου και είναι πιθανό να βιώσεις μια αίσθηση ευκολίας και ροής στην καθημερινότητα σου. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αντιμετωπίσεις οποιεσδήποτε εργασίες ή έργα που παραμένουν στη λίστα των υποχρεώσεων σου. Η αποφασιστικότητα και η σκληρή δουλειά σου θα αποδώσουν καρπούς και θα δεις πρόοδο και επιτυχία στις προσπάθειες σου. Στις σχέσεις σου μπορεί να αισθάνεσαι πιο στοργική κυρίως προς τον αγαπημένο σου. Αυτή είναι μια εξαιρετική στιγμή για να εκφράσεις τα συναισθήματα σου και να δείξεις την εκτίμηση σου. Εάν είσαι μόνη, αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει μια εξαιρετική ευκαιρία. Διατήρησε την καρδιά και το μυαλό σου ανοιχτά και μπορεί να εκπλαγείς ευχάριστα. Στα οικονομικά καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τις δαπάνες σου και να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές.

Δίδυμοι

Αυτή η εβδομάδα μπορεί να φέρει κάποιες προκλήσεις για σένα. Η συνολική ενέργεια δεν είναι και τόσο υπέρ σου, επομένως είναι σημαντικό να είσαι προσεκτική και σε εγρήγορση. Μπορεί να νιώσεις λίγο διασκορπισμένη και συγκλονισμένη, κάτι που θα μπορούσε να οδηγήσει σε παρορμητικές αποφάσεις. Είναι σημαντικό να κάνεις ένα βήμα πίσω και να σκεφτείς τα πράγματα πριν κάνεις σημαντικές επιλογές. Είναι σημαντικό να επικοινωνείς καθαρά και ανοιχτά για να αποφύγεις τυχών συγκρούσεις. Έχε υπομονή και κατανόηση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Οικονομικά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις μεγάλες επενδύσεις ή να ρισκάρεις. Συνολικά αυτή η βδομάδα μπορεί να είναι λίγο προκλητική, αλλά αν παραμείνεις ήρεμη και συγκεντρωμένη, μπορείς να πλοηγηθείς με επιτυχία. Απέφυγε να αναλάβεις πάρα πολλά στα εργασιακά και δώσε προτεραιότητα στις εργασίες και υποχρεώσεις σου.

Καρκίνος

Οι επικοινωνίες και οι συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται, καθώς θέλεις να διατηρήσεις τη χαλαρότητα και ηρεμία που σου παρέχει ασφάλεια και γαλήνη. Οι δυσάρεστες αναμνήσεις του παρελθόντος αρχίζουν να ξεθωριάζουν κάνοντας χώρο σε ευχάριστες σκέψεις και σχέδια. Αν και οι εργασιακές υποθέσεις σου δεν βρίσκονται στο επίκεντρο σου θα υπάρξουν στιγμές που θα σε απασχολήσουν, καθώς κάποιες εκκρεμότητες ήρθε η ώρα να διευθετηθούν. Ζεστό και ρομαντικό παραμένει το κλίμα και στη σχέση με τον αγαπημένο σου. Περνάτε αρκετό χρόνο μαζί και προς τα τέλη της εβδομάδας φαίνεται ο ένας να αφουγκράζεται καλύτερα τις ανάγκες του άλλου. Εάν είσαι μόνη, γλυκόπικρες αναμνήσεις του παρελθόντος δημιουργούν μεταπτώσεις στην ψυχολογία σου όμως μια φωνούλα μέσα σου, σου επιβεβαιώνει πως έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Λέων

Ιδιαίτερα επικοινωνιακές προβλέπονται οι μέρες αυτής της εβδομάδας κι εσύ δε χάνεις ευκαιρία να αναζητήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα που έχεις να συναναστραφείς καιρό. Το χαλαρό κλίμα συνεχίζεται και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν, εσύ δε χάνεις ευκαιρία να απολαύσεις κάθε λεπτό. Προς το τέλος της εβδομάδας αρχίζεις δειλά – δειλά να σκέφτεσαι το μέλλον και την εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Η διάθεση σου παραμένει δραστήρια και αισιόδοξη οπότε εστιάζεις μόνο στα θετικά και εμπιστεύεσαι περισσότερο τον εαυτό και το ένστικτο σου. Αφιέρωσε χρόνο στον αγαπημένο σου, κάντε πράγματα μαζί και βρείτε νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το επίπεδο της καθημερινότητας σας το επόμενο διάστημα. Εάν είσαι μόνη, μια πρόσφατη γνωριμία σου αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον και να σε συνεπαίρνει.

Παρθένος

Αυτή τη βδομάδα μπαίνουν στην προτεραιότητα σου οι σχέσεις σου με τους άλλους, κυρίως αυτούς που βρίσκονται στην καθημερινότητα σου. Έχεις περισσότερη διάθεση να τους αφιερώσεις χρόνο και να τους δείξεις έμπρακτα το ενδιαφέρον σου. Οι επαγγελματικές σου δραστηριότητες σταδιακά ανεβάζουν τους ρυθμούς της καθημερινότητας κι αυτό δε φαίνεται να σε δυσαρεστεί ιδιαίτερα, καθώς στόχος σου είναι η επιτυχία, οι αλλαγές και οι βελτιώσεις. Η νέα εβδομάδα ανοίγει μπροστά σου νέες δρόμους και σου δίνει τη δυνατότητα να ανακαλύψεις νέες ευκαιρίες. Προσπάθησε να είσαι όσο πιο σαφής γίνεται σ’ αυτά που θέλεις να πεις στον αγαπημένο σου. Εάν είσαι μόνη, οι γνωριμίες που θα προκύψουν στο άμεσο διάστημα έχουν ενδιαφέρον και σε βάζουν στη διαδικασία διαγραφής του παρελθόντος.

Ζυγός

Οι διελεύσεις της εβδομάδας και οι επιρροές της σε γεμίζουν ενέργεια , δύναμη και ενισχύουν τις μπαταρίες αλλά και την αυτοπεποίθηση σου. Προς το τέλος της εβδομάδας δεν αποκλείεται να δεχτείς μια νέα πρόταση στα εργασιακά, όμως μη βιαστείς να δεσμευτείς και δώσε προσοχή στις λεπτομέρειες και τα ψιλά γράμματα που πιθανά να κρύβουν κάποιες μικρές παγίδες. Το πλανητικό σκηνικό δημιουργεί τις καλύτερες συνθήκες για τη βελτίωση της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφο σου. Αυτό ισχύει και για σένα που είσαι μόνη, καθώς νέες γνωριμίες που προκύπτουν κυριολεκτικά απ’ το πουθενά μπορεί να αλλάξουν τη ζωή σου και να σε βάλουν ξανά στη διαδικασία να ονειρεύεσαι.

Σκορπιός

Ο τρόπος να ενισχύσεις και να ανεβάσεις την ενέργεια και τη διάθεση σου είναι να συνεχίζεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου και να αναβάλλεις κάποιες υποχρεώσεις σου. Χρησιμοποιώντας το ταλέντο της ευελιξίας και διπλωματίας που διαθέτεις περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον στα εργασιακά, θα καταφέρεις να εκμεταλλευτείς σωστά τις ευκαιρίες και να δεις τα όνειρα σου σταδιακά να πραγματοποιούνται. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα χρειαστούν το ενδιαφέρον σου καθώς και η σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου προκειμένου να σου παρέχουν ασφάλεια και σιγουριά. Εσύ που είσαι μόνη, παρελθοντικές καταστάσεις και γνωριμίες φαίνεται να διαταράσσουν τις ισορροπίες σου καθώς επανέρχονται, όμως είσαι σε θέση να κάνεις τα οριστικά ξεκαθαρίσματα σου.

Τοξότης

Το πρώτο μισό της εβδομάδας φρόντισε να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, καθώς παραμένεις στη διάθεση αναζήτησης του βαθύτερου εαυτού και πραγματικών αναγκών σου. Στη συνέχεια και όσο η βδομάδα φτάνει προς το τέλος της, οι υποχρεώσεις σου σταδιακά ανεβαίνουν και φαίνεται να είσαι έτοιμη να λάβεις δράση κυρίως στα εργασιακά. Θέματα τρίτων ή και πιθανές παρεμβολές τους απαγόρευσε να επηρεάσουν τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου. Λύστε μόνοι σας τις όποιες διαφορές σας και κυρίως μην προσπαθείς να του επιβληθείς και να του επιβάλλεις πράγματα και απόψεις που δεν είναι και τόσο δικές σου. Εσύ που είσαι μόνη, η Αφροδίτη συνωμοτεί και σου υπόσχεται αλλαγές στη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή. Κλείσε λοιπόν τα μάτια και απόλαυσε τα δώρα που σου ετοιμάζει. Ίσως να έχει αφουγκραστεί την καρδιά σου.

Αιγόκερως

Η ανάγκη σου για απόδραση και συναντήσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα που δεν πρόλαβες ή δεν μπορούσες με τις αυξημένες υποχρεώσεις σου να συναντήσεις και να επικοινωνήσεις μεγαλώνει. Μια έλλειψη συγκέντρωσης στα εργασιακά τις πρώτες μέρες της εβδομάδας οφείλετε στις μελλοντικές σκέψεις και τις στρατηγικές που καταστρώνεις, αλλά και στο κλίμα διακοπών που επικρατεί. Στη συνέχεια όμως ανακτάς και πάλι τον έλεγχο και αναλαμβάνεις ενεργά δράση. Αν έχεις κοινό ταμείο με τον ερωτικό σύντροφο σου θα πρέπει να είσαι προσεκτική, καθώς μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ως προς τη διαχείριση του. Στόχος σου θα πρέπει να είναι το να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, μια νέα γνωριμία που πιθανά προκύψει μέσα απ’ τις κοινωνικές και επαγγελματικές δραστηριότητες σου φαίνεται να σε μαγεύει.

Υδροχόος

Σπίτι και οικογένεια αυτή τη βδομάδα χρειάζονται το ενδιαφέρον σου και επιβάλλετε να ασχοληθείς, μιας και κάποια θέματα τα έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα και σου δημιουργούν ενοχές. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις και στόχοι σου δε φαίνεται να είναι στην απόλυτη προτεραιότητα σου αυτή τη βδομάδα και το μυαλό σου τρέχει σε παραλίες και βουτιές. Κάποια θέματα όμως απαιτούν την προσοχή σου. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι ευνοϊκότερο να διαπραγματευτείς νέα ξεκινήματα και να διεκδικήσεις τους στόχους σου. Ανέλαβε τις ευθύνες σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και φρόντισε να είσαι δίκαιη μαζί του προκειμένου να αποφευχθούν παράπονα και γκρίνιες. Εσύ που είσαι μόνη, οι ευνοϊκές όψεις της εβδομάδας υπόσχονται θεαματικές αλλαγές για τη συναισθηματική και ερωτική σου ζωή.

Ιχθύες

Τις όποιες διαπραγματεύσεις και διευθετήσεις των υποθέσεων σου φρόντισε να τις μεταθέσεις για το δεύτερο μισό της εβδομάδας που είσαι περισσότερο συγκεντρωμένη. Μην επιτρέψεις στις ανησυχίες ή τις ανασφάλειες σου να ανατρέψουν τα επαγγελματικά σχέδια σου κα να χαλάσουν αυτές τις λίγες μέρες ξεκούρασης που έχεις μπροστά σου. Γρήγορα συμπεράσματα και αποφάσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά και θα δημιουργήσουν καθυστερήσεις. Μην εμπλέκεις στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφο σου τρίτα πρόσωπα, έστω και αν πρόκειται γι’ αυτούς που αγαπάς και εμπιστεύεσαι. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί και συζητήστε τα όσα από κοινού σας απασχολούν. Εσύ που είσαι μόνη, ένας πλατωνικός έρωτας ή μια παλιά σχέση πιθανά να κάνει την επανεμφάνιση του και να σε ταράξει ευχάριστα.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template