Σοκάρει ο Musk:Πήγαν να με δολοφονήσουν 2 φορές σε 6 μήνες- Παίρνω κεταμίνη γιατί είμαι καταθλιπτικός.

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024


Ποιος είπε οτι οι κροίσοι δεν εχουν προβλήματα πολύ μεγαλύτερα απο τους φτωχούς ειδικά αυτοί που συνδυάζουν το επιχειρείν αλλά το life style στην ζωή τους. Ενα τρανταχτό παράδειγμα ο πολύς Elon Musk. 
Για τη χρήση κεταμίνης μίλησε ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla, Elon Musk, δηλώνοντας ότι τον βοηθά όταν έχει μια «αρνητική χημική κατάσταση στον εγκέφαλό μου». Σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα για τους επενδυτές, καθώς αυτό που έχει σημασία είναι το αποτέλεσμα, και ότι η Tesla «αξίζει όσο η υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία μαζί».Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «από τη σκοπιά των επενδυτών, αν υπάρχει κάτι που παίρνω, θα πρέπει να συνεχίσω να το παίρνω».

Πάντως, ο ίδιος εξήγησε ότι την κεταμίνη την έχει συνταγογράφησει ένας γιατρός για να καταπολεμήσει την κατάθλιψη.
Ο Musk είπε ότι παίρνει μια μικρή ποσότητα μία φορά κάθε δεύτερη εβδομάδα και ότι υπάρχουν αρκετές εβδομάδες που δεν τη χρησιμοποιεί.
«Αν χρησιμοποιείς πάρα πολύ κεταμίνη δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις δουλειά», είπε. «Δεν μπορώ πραγματικά να γίνω λιώμα όταν δεν μπορώ να κάνω τη δουλειά μου».

Η μετοχή

Όσον αφορά τη μετοχή της Tesla, που έχει υποχωρεί κατά 34% το 2024, o Musk υποστήριξε πως «οι μετοχές ανεβαίνουν και πέφτουν, αυτό που έχει πραγματικά σημασία είναι, φτιάχνουμε σπουδαία προϊόντα»

Σύμφωνα με τον ίδιο, το Model Y πέρυσι ήταν το αυτοκίνητο με τις περισσότερες πωλήσεις κάθε είδους σε τιμή περίπου 50% υψηλότερη από το επόμενο όχημα με τις περισσότερες πωλήσεις. Ο Musk υποστήριξε ότι το Cybertruck έχει περίπου 1 εκατομμύριο παραγγελίες και προϊδέασε για το Roadster, ενόψει της προγραμματισμένης αποκάλυψής του στο τέλος του έτους. «Περιμένετε κάποια ροκ πράγματα εκεί», είπε, μιλώντας για τη συνεργασία με τη SpaceX.

Οι απόπειρες δολοφονίας

Παράλληλα όπως αποκάλυψε ο μεγιστάνας της Tesla, έγιναν δύο απόπειρες δολοφονίας εναντίον του μέσα σε λίγους μόλις μήνες...
«Δεν μπορώ εύκολα να πάω στο εμπορικό κέντρο ή σε έναν κινηματογράφο ή να περπατήσω χωρίς να δημιουργήσω σάλο», είπε ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου.
Ο Saad ρώτησε τον Musk: "Έχεις ασφάλεια στην καθημερινότητά σου;"
Ο Musk απάντησε: "Ναι. Είναι πολύ σπάνιο να... μην δεχτώ απειλές για τη ζωή μου".
«Υπήρχαν δύο περιπτώσεις τους τελευταίους έξι μήνες όπου δύο άνθρωποι, δυστυχώς πολύ ψυχικά άρρωστοι, προσπάθησαν να με σκοτώσουν στο Όστιν».

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template