ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 23 έως 29 Δεκεμβρίου 2019

Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

Εβδομαδιαίες αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια. Θέματα Καριέρας,Οικονομικά,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ.

απο την Λίτσα Πετρίδη για το tlife.gr
Πώς θα κυλήσει η τελευταία εβδομάδα του 2019; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;


ΚΡΙΟΣ
Αν και η νέα εβδομάδα «διαθέτει» τα Χριστούγεννα και τις αργίες της, χαρακτηρίζεται έντονη και δραστήρια για σένα. Το θέμα είναι να καταφέρεις να ελέγξεις το μυαλό σου και να αφήσεις τα άγχη και τις έγνοιες για λίγο μακριά σου. Να απολαύσεις την οικογένεια και τους φίλους, να εξοικονομήσεις χρόνο για ξεκούραση και ανασυγκρότηση των δυνάμεών σου. Η Ηλιακή έκλειψη της εβδομάδας που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/12 και είναι ένα σημαντικό αστρολογικό φαινόμενο, επηρεάζει εργασιακά θέματα και την εικόνα που θέλεις να δείχνεις προς τα έξω. Νέοι δρόμοι ανοίγονται μπροστά σου ή επανέρχονται παρελθοντικοί με διαφορετικές όμως προοπτικές αυτήν τη φορά. Επωφελήσου από την υπολειτουργικότητα της εβδομάδας και πρόσεξε τις επιλογές και τις δεσμεύσεις σου αναλύοντας κάθε λεπτομέρεια. Το γιορτινό κλίμα δεν μπορεί να μην επηρεάσει τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Έρχεστε πιο κοντά από ποτέ και ίσως να προκύψει και μια έκπληξη που αφορά μια επισημοποίηση. Εσύ που είσαι μόνη, φρόντισε να περάσεις όμορφα, να φανείς συνεπείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις και να είσαι βέβαιη πως οι εκπλήξεις δεν λείπουν.



ΤΑΥΡΟΣ

Οι απρόβλεπτες καταστάσεις δεν λείπουν από τη ζωή σου ούτε κι αυτήν τη βδομάδα που το άρωμα των Χριστουγέννων είναι σχεδόν μαγευτικό. Το μυαλό σου παραμένει ανοιχτό και σε απόλυτη ετοιμότητα. Χαλάρωσε λίγο, απόλαυσε τα ατελείωτα τραπέζια και μαγειρέματα, τις συναντήσεις με φίλους και οικογένεια και κυρίως τον εαυτό σου. Η Ηλιακή έκλειψη στον Αιγόκερο στις 26/12 επηρεάζει άμεσα τις σχέσεις σου με το ευρύτερο φιλικό και οικογενειακό σου περιβάλλον, θέματα σπουδών και ταξιδιών καθώς και την τακτοποίηση παλιών εκκρεμοτήτων. Η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου ίσως λόγο των ημερών, ίσως η πληρότητα του χρόνου, η προσωπική συναισθηματική σου ωρίμαση, η συμπεριφορά του απέναντί σου, ίσως και όλα μαζί, ήρθε ώρα να επισφραγιστεί. Πάρτε τις αποφάσεις σας και προχωρήστε τη ένα βήμα παρακάτω. Εσύ που είσαι μόνη, ξέρεις πλέον τι θέλεις και τι ζητάς απ’ τη ζωή σου και είσαι βέβαιη πως θα αναγνωρίσεις τον έρωτα απ’ την πρώτη ματιά. Λοιπόν προετοιμάσου γιατί η λάμψη και το φως των Χριστουγέννων σου επιφυλάσσουν εκπλήξεις.




ΔΙΔΥΜΟΙ

Φρόντισε να κατευνάσεις την ένταση που νιώθεις μιας και μέρες που είναι δεν επιτρέπονται αντιπαραθέσεις και διαφωνίες. Μπορείς να λύσεις τις όποιες διαφορές σου και να διευθετήσεις τις υποχρεώσεις σου κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Προσπάθησε να χαλαρώσεις, να δεις τα θετικά που συμβαίνουν αυτήν την περίοδο στη ζωή σου και να απολαύσεις τις μέρες των Χριστουγέννων. Οι εργασιακές σου υποχρεώσεις κινούνται υποτονικά όπως άλλωστε είναι φυσικό. Όμως δείχνουν πως όλα βρίσκονται υπό τον πλήρη έλεγχό σου. Η Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 26/12 φέρνει συναισθηματικά διλήμματα, καχυποψίες και ανασφάλειες στην επιφάνεια. Οικονομικά θέματα επίσης θα σε απασχολήσουν καθώς έρχονται στο προσκήνιο. Φρόντισε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά προκειμένου να ξέρεις τι σου γίνεται. Μην γίνεσαι κτητική και απαιτητική με τον ερωτικό σύντροφό σου. Περάστε αρκετό χρόνο μαζί, απολαύστε το κρεβάτι σας και απόφυγε την κρεβατομουρμούρα. Κοινές παρέες, αρκετή διασκέδαση εμπεριέχει το πρόγραμμα των γιορτών, γι’ αυτό άσε τους προβληματισμούς για αργότερα. Εσύ που είσαι μόνη και να θέλεις να μείνεις στο σπίτι και να αράξεις στον καναπέ σου αυτές τις μέρες, οι φίλοι και οι γνωστοί δεν σε αφήνουν σε ησυχία. Το τηλέφωνό σου χτυπάει διαρκώς καθώς και το κουδούνι σου. Το βέβαιο είναι ότι θα περάσεις καλά και θα έχεις την ευκαιρία να δεις και την ισχύ σου ως γυναίκα.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η βδομάδα είναι αρκετά χαλαρή για εσένα καθώς φαίνεται το κλίμα των Χριστουγέννων να σε έχει συνεπάρει. Όλα άλλωστε γύρω σου φαίνεται να κινούνται με βάση τα σχέδιά σου και δεν κρύβουν ιδιαίτερες εκπλήξεις. Ο τυχερός Δίας ευνοεί τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις κι έτσι μπορείς να χαλαρώσεις και να κάνεις τα σχετικά και ίσως απαραίτητα διαλείμματά σου. Η Ηλιακή έκλειψη προς τα τέλη της εβδομάδας στο ζώδιο του Αιγόκερου η οποία χαρακτηρίζεται και το σημαντικό φαινόμενο της εβδομάδας, φέρνει στο προσκήνιο τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς και επαγγελματικές ευκαιρίες. Δρα θετικά για εσένα, απλά θα πρέπει να κινηθείς μεθοδευμένα. Ικανοποίησε την ανάγκη σου και πλησίασε ερωτικά και συναισθηματικά το σύντροφό σου. Πάρε τα ηνία και κάνε του εσύ προτάσεις. Παρέσυρέ τον στο κρεβάτι σου και γιατί όχι απόσπασέ του και μια υπόσχεση που αφορά στο μέλλον σας. Εσύ που είσαι μόνη, μην ακολουθείς μόνο τα πρέπει. Ναι θα βρεθείς σε οικογενειακά τραπεζώματα και συναθροίσεις αλλά με μέτρο. Κοίτα να διασκεδάσεις και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου με το έντονο φλερτ.



ΛΕΩΝ
Αρκετές εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες φέρνει η νέα εβδομάδα για εσένα, παρόλο που όλα έχουν την τάση να υπολειτουργούν λόγω των Χριστουγέννων. Οι αυξημένες οικογενειακές υποχρεώσεις μπορεί να σου φαίνονται βαρετές όμως είναι απαραίτητες και στο τέλος θα περάσεις και καλά. Έχεις άλλωστε την ανάγκη να σου δείχνουν ότι σε αγαπούν και σε υπολογίζουν. Η αισθησιακή Αφροδίτη φροντίζει για την ερωτική σχέση σου, αρκεί κι εσύ να πάρεις καμιά πρωτοβουλία. Μην τα περιμένεις όλα έτοιμα από τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, ένα έχω να σου πω με βεβαιότητα: όπου κι αν βρεθείς θα καταπλήξεις με την εμφάνιση, με το λόγο και το ερωτικό σου ταμπεραμέντο. Τα καρνέ των θαυμαστών σου δεν σταματά να γεμίζει σελίδες. Η νέα Σελήνη και ταυτόχρονα η Ηλιακή έκλειψη στις 26/12 σου φέρνει χρυσές ευκαιρίες κυρίως στα εργασιακά, που αν τις αξιοποιήσεις σωστά θα αλλάξεις τη ζωή σου προς το καλύτερο. Προς το παρόν πάρε το χρόνο σου απ’ τα εργασιακά και κάνε ένα διάλειμμα.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το ξεκίνημα της νέας Χριστουγεννιάτικης πια εβδομάδας φαίνεται να αισθάνεσαι πιο ανανεωμένη, πιο αισιόδοξη και πιο χαρούμενη. Οι τελευταίες αλλαγές των πλανητών έχουν ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου και έχεις την απόλυτη αίσθηση πως τίποτα πλέον δεν είναι πια αδύνατον για σένα και τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο μπροστά σου. Αν και κουρασμένη ψυχικά και σωματικά είσαι διατεθειμένη να απολαύσεις αυτές τις γιορτές και να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή σου. Η Ηλιακή έκλειψη της εβδομάδας που πραγματοποιείται στις 26/12 και είναι η τελευταία αυτού του δύσκολου ομολογουμένως χρόνου, θα λειτουργήσει άκρως ευεργετικά για εσένα, επηρεάζοντας κατά κύριο λόγο τη συναισθηματική σου ζωή. Νέα δεδομένα, άλλες αντιλήψεις θα σε κάνουν να δεις και να αντιμετωπίσεις τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου με άλλο μάτι. Καταφέρνεις επιτέλους να συνδυάσεις τον έρωτα με τη λογική κι αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Εσύ που είσαι μόνη, αναθεωρείς πλέον το παρελθόν, αξιολογείς καλύτερα τον εαυτό σου και ξέρεις που ποντάρεις. Λόγω της συναισθηματικής φόρτιση των ημερών μην αποκλείεις επαναφορές του παρελθόντος. Σκέψου καλά πριν δεσμευτείς για μια ακόμη φορά και θέσε τους όρους σου.



ΖΥΓΟΣ

Αυτή η επεισοδιακή χρονιά κοντεύει να κλείσει δείχνοντας και το καλό της πρόσωπο σχεδόν στα ξέπνοά της. Για αυτό απόλαυσέ τη και κοίτα να τη χαρείς, μιας και φαίνεσαι αποφασισμένη να αφήσεις όλα τα δύσκολα πίσω σου και να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου. Το κλίμα των Χριστουγέννων σε παρασύρει και η χαρά δεν λείπει από την καθημερινότητά σου. Τα οικονομικά βέβαια είναι ένας τομέας που συνεχίζει να σε απασχολεί καθώς και θέματα ακίνητης περιουσίας τα οποία έρχονται και στην επιφάνεια με την πραγματοποίηση της νέας Σελήνης. Με την έκλειψη Ηλίου επίσης φρόντισε να αποφύγεις συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις με το οικογενειακό και οικείο σου περιβάλλον. Μέρες που είναι, δε λέει με τίποτα να χαλάσετε τις καρδιές σας και να προσπαθήσετε να λύσετε τα όποια προβλήματα και διαφορές σας. Δες το σαν ευκαιρία αυτές τις μέρες να γεφυρώσεις τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σύντροφό σου. Να κάνετε μια επανεκκίνηση στη σχέση σας και να ξεχάσετε τις όποιες κακές σας στιγμές. Εσύ που είσαι μόνη, επωφελήσου απ’ την κοινωνικότητά σου και ανοίξου, εμπιστεύσου νέες γνωριμίες. Σε περιμένουν εκπλήξεις που δεν φαντάζεσαι.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Κοίτα αυτήν τη βδομάδα να χαρείς τη μαγεία, τον έρωτα, τα δώρα που θα κάνεις και θα σου κάνουν και άσε την γκρίνια κατά μέρος. Να είσαι βέβαιη πως ο Δίας θα σε αποζημιώσει για την κούραση και τις θυσίες που έχεις κάνει και για τα όσα στερήθηκες. Προς το τέλος της εβδομάδας ενδέχεται να σου γίνει μια πρόταση επαγγελματική που ούτε καν την περίμενες. Βλέπεις η νέα Σελήνη δουλεύει για σένα. Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 του μήνα θα επηρεάσει την επικοινωνία και τη σχέση σου με τα άτομα του στενού σου περιβάλλοντος. Ενώ ταυτόχρονα σου δίνεται η δυνατότητα να ικανοποιήσεις τη δίψα σου για ταξίδια, διαφορετικές εμπειρίες και γνώση. Ευκαιρία να αναζωπυρώσεις το πάθος στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Βλέπεις η λάμψη των ημερών, οι κοινοί έξοδοι, λίγο το ότι θα περιποιηθείτε τους εαυτούς σας περισσότερο, θα κάνουν το θαύμα τους. Εσύ που είσαι μόνη, έχε τα μάτια σου ανοιχτά βράδυ πρωί. Νέες γνωριμίες και έντονο φλερτ όχι μόνο θα ανεβάσουν την ψυχολογία σου, αλλά θα σε φέρουν πρόσωπο με πρόσωπο με το μεγάλο πιθανά έρωτα της ζωής σου.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Κοίτα αγαπημένη μου Τοξοτίνα να απολαύσεις την τελευταία εβδομάδα αυτής της χρονιάς που δεν σε ταλαιπώρησε και λίγο. Το επόμενο διάστημα να ξέρεις πως θα αποζημιωθείς και ό,τι στερήθηκες σου επιστρέφεται πολλαπλάσια. Αν και οι αργίες στα εργασιακά είναι πολλές λόγω των Χριστουγέννων, να θυμάσαι πως οι ευκαιρίες δεν λείπουν από τα εργασιακά. Οι αξίες σου έχουν αναγνωριστεί για αυτό προετοιμάσου για νέες προκλήσεις και προτάσεις. Η Ηλιακή έκλειψη στρέφει το ενδιαφέρον σου στις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες. Η οικονομική σου κατάσταση σαφώς βελτιώνεται, αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα πρέπει ακόμα να πάρεις θάρρος και να αρχίσεις τις σπατάλες. Ξέρεις πολύ καλά πως είσαι επιρρεπής στις αγορές, τα δώρα και στα αλόγιστα έξοδα. Εκπλήρωσε τις υποχρεώσεις σου χωρίς όμως να ξοδέψεις και μια περιουσία. Μετρίασε το πάθος σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και μην οδηγείσαι σε σκηνές ζηλοτυπίας και κτητικότητας. Είπαμε να βελτιώσουμε τα πράγματα όχι να τα κάνουμε χειρότερα. Εσύ που είσαι μόνη, τα άτομα με κοινωνική και οικονομική ισχύ σε γοητεύουν ιδιαίτερα. Πρόσεξε μόνο το περιεχόμενο και μη μένεις στο περιτύλιγμα.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλα τα φώτα είναι στραμμένα επάνω σου καθώς ο Δίας αλλά και η τελευταία Ηλιακή έκλειψη του χρόνου πραγματοποιούνται στο δικό σου ζώδιο. Για αυτό χαλάρωσε λίγο και πέρνα ίσως τα ωραιότερα Χριστούγεννα της ζωής σου. Να θυμάσαι πως αν κάτι δεν πάει καλά ο μοναδικός υπεύθυνος θα είναι ο εαυτός σου. Διεκδίκησε δυναμικά όλα αυτά που πιστεύεις ότι σου αξίζουν στα εργασιακά και παρόλο που όλα υπολειτουργούν εσύ μη σταματήσεις να είσαι σε εγρήγορση. Η νέα Σελήνη σηματοδοτεί μια νέα περίοδο για εσένα που μπορείς να θέσεις αλλαγές αλλά και τα σχέδιά σου σε εφαρμογή. Το βέβαιο είναι πως οι αποφάσεις που θα παρθούν τώρα θα παίξουν χαρακτηριστικό και σημαντικό ρόλο στη ζωή σου. Η αισθησιακή Αφροδίτη φροντίζει για τη συναισθηματική σου ζωή σε όλα τα επίπεδα -πόσω μάλλον για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Απόφυγε τις υπερβολικές αντιδράσεις απέναντί του και μην εκπλαγείς αν σου έρθει μια σημαντική πρόταση από μέρους του. Εσύ που είσαι μόνη, την επιτυχία την έχεις στο τσεπάκι σου. Η γοητεία σου είναι τόσο έντονη που κανείς δεν έχει τη δύναμη να σου αντισταθεί.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η οικογενειακή σου ζωή ευνοείται ιδιαίτερα αυτήν τη βδομάδα, γι’ αυτό και τα φετινά Χριστούγεννα έχουν μια διαφορετική μαγεία. Θέλεις να είσαι το επίκεντρο και να ασχολούνται όλοι μαζί σου κακά τα ψέματα. Απόλαυσέ το λοιπόν και φρόντισε αυτές τις μέρες να φορτίσεις τις συναισθηματικές μπαταρίες σου που είναι και η κινητήριος δύναμη σου. Πιθανά κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά ή και κάποιες εξελίξεις να σου προκαλέσουν αναστάτωση. Αντιμετώπισε τα πάντα με θετική διάθεση και μη χάνεις το χαμόγελό σου για κανένα λόγο. Η επιτυχία σου άλλωστε είναι εξασφαλισμένη. Η Ηλιακή έκλειψη στις 26 ίσως να φέρει στην επιφάνεια κάποια βιώματα ή και κάποιες τραυματικές καταστάσεις στην επιφάνεια. Μην το βάζεις κάτω. Καιρός να βρεις τρόπους να θεραπεύσεις τις πληγές σου. Κάποιες στιγμές που θέλεις να απομονωθείς, κάν’ το με τακτ τουλάχιστον απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου. Φρόντισε να περάσετε καλά και να μη φαγωθείτε Χριστουγεννιάτικα για το τίποτα. Εσύ που είσαι μόνη κάποιες πιθανά επιστροφές του παρελθόντος σου δίνουν τη δυνατότητα να ικανοποιήσεις όχι μόνο τον εγωισμό σου, αλλά να πάρεις και το αίμα και τη ισχύ σου πίσω.



ΙΧΘΕΙΣ
Επωφελήσου απ’ την όμορφη και μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων και φρόντισε κυρίως να ξεκουραστείς. Οι προτάσεις που δέχεσαι για τραπεζώματα, συναντήσεις και επαφές είναι πολλές, όμως φρόντισε να παραβρεθείς σε αυτές που μπορείς να είσαι ο εαυτό σου. Εμπιστέψου τον τυχερό Δία που έχει μετακινηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου και άσε τα πράγματα στα εργασιακά να κυλήσουν από μόνα τους. Μην πιέζεις καταστάσεις και μην πιέζεσαι στο να πάρεις αποφάσεις. Η τελευταία Ηλιακή έκλειψη του χρόνου που φεύγει οσονούπω, σηματοδοτεί μια νέα περίοδο στη ζωή σου που με σκληρή βέβαια δουλειά, μπορείς να καταφέρεις όλα αυτά που ονειρεύεσαι. Οι φιλικές σου σχέσεις έρχονται στο προσκήνιο δίνοντάς σου την ευκαιρία να κρατήσεις στη ζωή σου μόνο αυτούς που πραγματικά αξίζουν τον κόπο να βρίσκονται δίπλα σου. Οι εορταστικές μέρες είναι γεμάτες τρυφερότητα, εξόδους και διασκέδαση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Συμπεριέλαβέ τον στο πρόγραμμά σου και απόφυγε περίπλοκες συζητήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, μην σου κάνει εντύπωση και μην εκπλαγείς αν ένας παλιός έρωτας πιθανά και πλατωνικός χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.


Από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα!!!!
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template